ΠΑΟΚ: Μοναδικό πρόβλημα ο Μουργκ

ΠΑΟΚ: Μοναδικό πρόβλημα ο Μουργκ

Ο Αυστριακός παραμένει εκτός – Στην τελική ευθεία για Μίντιλαντ οι Ασπρόμαυροι.

Την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό με την Μίντιλαντ (24/2, 22:00) στην Τούμπα για το Europa Conference League συνέχισε ο ΠΑΟΚ, με το πρόγραμμα της προπόνησης να περιλαμβάνει κυρίως ασκήσεις στον τομέα της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας.

Ο μοναδικός που δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα ήταν ο Τόμας Μουργκ, ο οποίος συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση. Ο Αυστριακός μέσος κάνει θεραπείας και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Λουτσέσκου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Η προπόνηση της Τρίτης (22.02) στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε κατά κύριο λόγο δουλειά στον τομέα της τακτικής και της κυκλοφορίας της μπάλας, ενώ διεξήχθη και δίτερμα στο φινάλε.

Ο Τόμας Μουργκ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις στη μέση, κάνει θεραπείες κι ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.Την Τετάρτη (23.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία. Το πρόγραμμα θα είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Στις 13:30 στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου με τους Ράζβαν Λουτσέσκου και Χοσέ Κρέσπο.

Η Μίντιλαντ θα προπονηθεί στις 19:00 στο γήπεδο της Τούμπας. Η προπόνηση των Δανών θα είναι ανοιχτή τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ νωρίτερα, στις 18:20, θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ