Κόλμαν: «Δεν μπήκαμε ποτέ στον αγώνα»

Κόλμαν: «Δεν μπήκαμε ποτέ στον αγώνα»

Απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έμεινε ο Κρις Κόλμαν.

Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη, έμεινε ο Κρις Κόλμαν. Ο τεχνικός του Ατρόμητου ανέφερε πως η ομάδα του δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι, ενώ στάθηκε και στην κόπωση, τονίζοντας πως είναι κάτι που θα πρέπει να αφήσουν πίσω οι ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το γεγονός πως η ομάδα του δεν έδειξε σήμερα (23/2) τα στοιχεία που έδειξε σε άλλα παιχνίδια: «Πραγματικά δεν ξέρω, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι δεν πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι, δεν μπήκαμε ποτέ στον αγώνα».

Για το αν είναι θέμα κόπωσης: «Ναι, είναι φυσιολογικό, στο ματς με τον Αστέρα δεν παίξαμε καλά αλλά κάναμε τη δουλειά, σήμερα ήμασταν κουρασμένοι, πρέπει κάπως να ξεχάσουμε την κόπωση και έπρεπε σήμερα να κάνουμε κάτι. Γνωρίζουμε την κατάσταση και πρέπει να ανταποκριθούμε, ήμουν ευχαριστημένος στα προηγούμενα παιχνίδια, σήμερα όμως όχι και δεν αντιπροσωπεύσαμε την ομάδα στο γήπεδο».

Για την συμβουλή του προς τον… νεόκοπο στο ελληνικό πρωτάθλημα, Μπούργος: «Είναι καλός και έμπειρος κόουτς, θα απολαύσει την παρουσία του και την ατμόσφαιρα σε ένα ιστορικό κλαμπ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ