Ο Ιτούρμπε πέτυχε το 400ό γκολ της σεζόν

Ο Ιτούρμπε πέτυχε το 400ό γκολ της σεζόν

Ο Χουάν Ιτούρμπε πραγματοποίησε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις με τη φανέλα του Άρη του φέτος στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας και γκολ κόντρα στον Ατρόμητο

Η νίκη του Άρη επί του Ατρομήτου με 3-0 στο Κλεάνθης Βικελίδης το απόγευμα της Τετάρτης συνοδεύεται από μία σειρά με ρεκόρ και αριθμούς άξιους αναφοράς, τους οποίους κατέγραψε η Super League.

Ο Παραγουανός επιθετικός Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε δεν είχε καταφέρει να βρει δίχτυα στα 20 πρώτα του παιχνίδια, όμως τελικά σκόραρε επιτέλους και μάλιστα το γκολ του ήταν το 400ο στο φετινό πρωτάθλημα, όπως σχετικά αναφέρει η ιστοσελίδα της Super League.

Ήδη είχε πετύχει νωρίτερα δύο γκολ ο Ντανιέλ Μαντσίνι, κάτι που είχε να κάνει παίκτης του Άρη εδώ και 14 μήνες στο πρωτάθλημα και πάνω από 20 μήνες στο «Κλεάνθης Βικελίδης»! Ο προηγούμενος παίκτης του Άρη που είχε πετύχει δύο γκολ σε ένα παιχνίδι ήταν ο Φακούντο Μπερτόλιο στις 19 Δεκεμβρίου 2020, ΟΦΗ – Άρης 0-3.

Εντός έδρας είχε να πετύχει παίκτης του Άρη δύο γκολ από τις 6 Ιουνίου 2020, Άρης – ΟΦΗ 3-1 με δύο γκολ του Μπρούνο Γκάμα. Εξι Νοτιοαμερικάνοι προπονητές έχουν πλέον καθίσει στον πάγκο του Άρη. Ο Χέρμαν Μπούργος ήταν ο πρώτος που έκανε νίκη στο ντεμπούτο του.

Δεν το είχαν καταφέρει οι Αργεντίνοι Χουάν Ραμόν Ρότσα, Γκιγιέρμο Όγιος και Έκτορ Κούπερ, ο Ουρουγουανός Πέπε Σασία και ο Βραζιλιάνος Μαζίνιο. 11 φορές έχει βρεθεί μπροστά στο σκορ ο Άρης στο φετινό πρωτάθλημα και νίκησε και τις 11. 40 νίκες με 3-0 στην ιστορία του συμπλήρωσε ο Άρης στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ