Άρης: Με Σούντγκρεν και Ιτούρμπε η πρώτη ενδεκάδα του Μπούργος

Άρης: Με Σούντγκρεν και Ιτούρμπε η πρώτη ενδεκάδα του Μπούργος

Ο Σουηδός αμυντικός επιστρέφει μετά από δύο αγώνες στο βασικό σχήμα, ενώ ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός θα πάρει τη θέση του Γκαρσία στο ντεμπούτο του Αργεντινού τεχνικού στο σημερινό (18.00) παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η πρώτη ενδεκάδα που επιλέγει ως προπονητής του Άρη ο Χερμάν Μπούργος, αποτελεί από μόνη της σημείο αναφοράς. Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν επέστρεψε μετά από δύο αγώνες στο βασικό σχήμα και στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής. Ακόμα, ο Ιτούρμπε θα πάρει τη θέση του Γκαρσία στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής.

Ο Άργεντινός τεχνικός παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα στο αριστερό, ενώ Φάμπιανο και Μπράμπετς είναι το κεντρικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Ματίγια στα αμυντικά χαφ, ο Ιτούρμπε δεξιά στην μεσαία γραμμή, ο Μανσίνι αριστερά και ο Εντιαγέ πίσω από τον Καμαρά που ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Σιαμπάνης, Σάκιτς, Λόπεθ, Μπεναλουάν, Πάλμα, Λούμορ, Μάνος, Γκαρσία και Μπερτόλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ