AΕΚ: Οι σκέψεις του Γιαννίκη εν όψει Παναθηναϊκού

AΕΚ: Οι σκέψεις του Γιαννίκη εν όψει Παναθηναϊκού

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (27/2. 19:30) με Αργύρη Γιαννίκη να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή (27/2, 19:30) εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague.

O Αργύρης Γιαννίκης θα είναι από τις λίγες φορές που δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, καθώς θα έχει ξανά στην διάθεση τους Αραούχο και Σιμόες, ενώ οι ενοχλήσεις που έχει ο Λιβάι Γκαρσία δεν είναι τόσο σοβαρές που θα μπορούν να του στερήσουν την συμμετοχή του στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Σίγουρα εκτός μάχης θα είναι οι Στάνκοβιτς και Γαλανόπουλος με τον Έλληνα τεχνικό να σκέφτεται κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας. Ο Μοχαμάντι διεκδικεί τη θέση του αριστερού μπακ από τον Χατζισαφί, ενώ στο κέντρο αναμένεται να επανέλθει ο Σιμόες αντί του Σάκχοφ και στην κορυφή της επίθεσης ο Αραούχο αντί του Ανσαριφάρντ

Ακόμα η θετική παρουσία του Πέτρου Μάνταλου φαίνεται πως θα είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας. Τέλος, θέση βασικού για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής διεκδικούν και οι Άμραμπατ, Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ