ΠΑΣ Γιάννινα: «Αλλοίωση του πρωταθλήματος, χωρίς λογική η απόφαση»

ΠΑΣ Γιάννινα: «Αλλοίωση του πρωταθλήματος, χωρίς λογική η απόφαση»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα με επίσημη ανακοίνωση πήρε θέση για την ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών και κάνει λόγο για αλλοίωση πρωταθλήματος. Ετοιμάζουν έφεση οι Ηπειρώτες.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόφαση για αφαίρεση πέντε βαθμών από το πρωτάθλημα εξέδωσε ανακοίνωση και περνάει στην αντεπίθεση.

Οι Ηπειρώτες πήραν επίσημη θέση και τονίζουν πως γίνεται στοχοποίηση της ομάδας, ενώ καλεί τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό του συλλόγου στον νομικό αγώνα που θα ξεκινήσει για την επιστροφή των βαθμών που αφαιρέθηκαν.

Παράλληλα, ο ΠΑΣ Γιάννινα μιλάει για αλλοίωση του πρωταθλήματος, ενώ ξεκαθαρίζεται πως θα γίνει έφεση, προκειμένου να επιστραφούν οι βαθμοί στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για άλλη μια φορά ο Π.Α.Σ. ΓIANNINA στοχοποιείται βάναυσα. Η απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της Super League να τιμωρήσει την ομάδα με αφαίρεση βαθμών για την δήθεν μεταβίβαση των μετοχών της Π.Α.Ε. στην οικογένεια Αυδή που έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του πρωταθλήματος, μόνο οργή και θυμό προκαλεί.

Η απόφαση δεν έχει κανένα λογικό έρεισμα.

Είναι πλέον ξεκάθαρο από κάθε άποψη πως στόχος είναι να πληγεί ο σύλλογος. Επιβεβαιωνόμαστε όταν λέγαμε ότι ενοχλεί η θέση που βρισκόμαστε στην βαθμολογία.

Εμείς ως Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 θα επιμείνουμε στην εκδίκαση της ουσίας της υπόθεσης μέχρι να καταρριφθεί όλο αυτό το αλαζονικό έκτρωμα. Γι’ αυτό και καλούμε όλους τους Ηπειρώτες φιλάθλους, την Περιφέρεια, τον Δήμο και τους βουλευτές της πόλης, αυτή την δύσκολη στιγμή που η ομάδα βάλλεται από παντού, να βρεθούν στο πλευρό της και να δείξουν την έμπρακτη στήριξη τους.

Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, γνωρίζει καλά την αλήθεια, την οποία μάλιστα απέδειξε με αδιάσειστα στοιχεία, και θα διεκδικήσει τη δικαίωση μέχρι τέλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ