Ολυμπιακός, η επόμενη μέρα…

Ολυμπιακός, η επόμενη μέρα…

Ο Μαρτίνς και οι παίκτες του θα επιδιώξουν να αφήσουν πίσω την Αταλάντα και μέσα από τον ΟΦΗ να «φτιάξουν» ψυχολογία για το νταμπλ. Τι ετοιμάζει ο Μαρτίνς για το ματς της Κυριακής.

Ο αποκλεισμός από την Αταλάντα, κυρίως ο τρόπος με τον οποίο ήρθε, σκόρπισε απογοήτευση στους «ερυθρόλευκους» που πίστευαν πως θα μπορούσαν και φέτος να κάνουν την υπέρβαση στην Ευρώπη.

Το ματς με την Αταλάντα όμως κύλησε τελείως διαφορετικά από ότι είχε σχεδιάσει και ήλπιζε ο Πέδρο Μαρτίνς που είδε έναν από τους βασικούς στόχους της ομάδας να χάνεται με τρόπο άσχημο καθώς το 3-0 είναι μια από τις πιο βαριές ήττες που έχει υποστεί στα χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο των Πειραιωτών.

Το ζητούμενο βεβαίως τώρα για όλους στο Ρέντη είναι να κοιτάξουν μπροστά, αναλύοντας τα λάθη που έγιναν απέναντι στην Αταλάντα σε μια αποστολή πάντως που έτσι και αλλιώς ο Ολυμπιακός γνώριζε πως ήταν δύσκολο να την φέρει εις πέρας.

Όπως και να έχει η καλύτερη λύση για μια ομάδα μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα είναι πάντα το αμέσως επόμενο ματς. Και αυτή την στιγμή στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει χρόνος για παραπάνω σκέψη καθώς αύριο υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη με στόχο να πάρει ένα ακόμη τρίποντο που θα τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο πρωτάθλημα διατηρώντας (τουλάχιστον) το +11 που έχει από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Ο Μαρτίνς καταλαβαίνει πως η ψυχολογία των παικτών του δεν είναι και η καλύτερη για αυτό θα επιδιώξει να μιλήσει (κάτι που ξεκίνησε από το τέλος κιόλας του ματς με την Αταλάντα) στους παίκτες θέτοντας πλέον τους επόμενους στόχους έως το τέλος της σεζόν που είναι οι αυτονόητοι, πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αγωνιστικά για το ματς με τον ΟΦΗ ο Μαρτίνς δεδομένα θα προχωρήσει σε αλλαγές με το 4-2-3-1 να επιστρέφει (δύσκολα θα ξαναδούμε τριάδα) αλλά και τους Ελ Αραμπί, Μασούρα, Βαλμπουενά, Μπουχαλάκη, Καρβάλιο να θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για να είναι στο βασικό σχήμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ