Παναιτωλικός – Βόλος 0-0: Δεν κουνήθηκε… φύλλο στο Αγρίνιο

Παναιτωλικός – Βόλος 0-0: Δεν κουνήθηκε… φύλλο στο Αγρίνιο

Σε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον, Παναιτωλικός και Βόλος που είχαν από ένα δοκάρι, έμειναν στο 0-0 στο Αγρίνιο.

Στη μέση της βαθμολογίας και χωρίς να έχουν ρεαλιστικές ελπίδες για πλέι οφ, Παναιτωλικός και Βόλος έπαιξαν χωρίς άγχος στο Αγρίνιο και έμειναν στο 0-0. Από ένα δοκάρι για κάθε ομάδα, με τους γηπεδούχους να είναι καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, αλλά να μην καταφέρνουν να φτάσουν στη νίκη.

Ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη ευκαιρία στο ματς όταν στο 10′ ο Νταγκό έκανε ωραία κίνηση κι έδωσε στον Μεντόσα που σούταρε έξω. Στο 17ο λεπτό ο Καρέλης είχε μία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους οι οποίοι ζήτησαν πέναλτι τρία λεπτά μετά σε μαρκάρισμα πάνω στον Έλληνα επιθετικό, αλλά δεν δόθηκε κάτι. Στο 41′ ο Παναιτωλικός έφτασε μία ανάσα από το γκολ, αλλά η κεφαλιά του Νταγκό από κόρνερ του Μεντόσα σταμάτησε στο δοκάρι.

Ο παντελώς ακίνδυνος Βόλος, μπήκε κάπως πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε με τον Φαν Βέερτ στο 50′ ενώ είκοσι λεπτά μετά ο Κλέιμαν έσωσε εντυπωσιακά σε προσπάθεια του Ντουάρτε. Στις καθυστερήσεις ο Βόλος είχε τη μεγάλη ευκαιρία για να κλέψει το ματς, αλλά ο Φαν Βέερτ σημάδεψε το δοκάρι του Ανέστη και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μάρτενσον, Μεντόσα(83′ Βέργος), Χουχούμης, Μαλής, Κορνέλιους, Καρέλης, Λάρσον, Φλόρες, Νταγκό(71′ Ντίας), Μόρσεϊ(33′ Ντουάρτε)

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Ρομέρο, Γκουλέν, Πουρίτα(46′ Ρεγκατεν), Σοάρες, Τσοκάνης, Ορός(82′ Νίνης), Φερνάντες, Κορέα(46′ Μπαρτόλο), Φαν Βέερτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ