Με ανεβασμένη ψυχολογία ΠΑΟΚ και Ιωνικός στην Τούμπα

Με ανεβασμένη ψυχολογία ΠΑΟΚ και Ιωνικός στην Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ιωνικό για την 25η αγωνιστική της Superleague με τις δύο ομάδες να προέρχονται από σημαντικές και έχουν ανεβασμένη ψυχολογία.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα το απόγευμα της Κυριακής (27/2, 17:15) τον Ιωνικό στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Supeleague.

O Δικέφαλος του βορρά προέρχεται από την μεσοβδόμαδη πρόκριση επί της Μίντιλαντ στους «16» του Europa Conference League, ενώ την περασμένη αγωνιστική είχε μείνει στο 0-0 με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται 11 βαθμούς μακριά από την κορυφή και στο +6 από την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι της αγωνιστικής.

Στα αγωνιστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Άκπομ και Μουργκ, ενώ θα απουσιάσουν και οι Κούρτιτς, Αουγκούστο, Κρέσπο, Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ολιβέιρα. Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τον τελευταίο τακτικό έλεγχο για τον κορωνοϊό βρέθηκε ένα θετικό κρούσμα στην ομάδα, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το όνομα του.

Από την άλλη πλευρά ο Ιωνικός προέρχεται από την μεγάλη νίκη με 4-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης στην Νίκαια και πλέον βρίσκεται στην 11η θέση με 25 βαθμούς και στην μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος ο Δημήτρης Σπανός έχει δύο σημαντικά προβλήματα, καθώς θα απουσιάσει ο τραυματίας Κάνιας και ο τιμωρημένος Κιάκος που είχε πετύχει δύο τέρματα κόντρα στον Απόλλωνα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ