Ο λόγος που έπαιξε ξανά ο Φορτούνης με τον Ολυμπιακό Β – Πότε τον παίρνει αποστολή ο Μαρτίνς

Ο λόγος που έπαιξε ξανά ο Φορτούνης με τον Ολυμπιακό Β – Πότε τον παίρνει αποστολή ο Μαρτίνς

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε με τον Μαρτίνς, έπαιξε με την Κ23, έδειξε ότι είναι καλά, έπαιξε... προγραμματισμένα 72 λεπτά και «μπαίνει» στην πρώτη ομάδα.

Παρακολουθώντας κάποιος το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β με τον Απόλλωνα Λάρισας στο διάστημα που αγωνίστηκε ο Κώστας Φορτούνης, μπορούσε να καταλάβει πολλά πράγματα. Χωρίς να υπερβάλει και χωρίς να παίζει στο 100%, ο αρχηγός των Πειραιωτών έκανε πράγματα που επιβεβαίωσαν ότι έχει επιστρέψει και ότι είναι καλά. Είχε ένα δοκάρι και ακόμη δύο μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει ξανά.

Δημιούργησε τρία τετ α τετ που σπατάλησαν οι συμπαίκτες του και στην πιο ενδιαφέρουσα φάση του αγώνα, στο 52ο λεπτό, έκανε κούρσα 60 μέτρα, κυνήγησε αντίπαλό του έως το… κόρνερ και σε θέση δεξιού μπακ, με σκοπό να ανακόψει την αντεπίθεση του Απόλλωνα, μπήκε δυναμικά στη φάση, ο Ολυμπιακός ανέκτησε την κατοχή της μπάλας, αλλά κυρίως επιβεβαιώθηκε πως ο Φορτούνης, δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στη φωτιά ή να μπει δυναμικά στις φάσεις.

Οι πληροφορίες από το Ρέντη αναφέρουν πως ο ίδιος ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τον Φορτούνη να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό Β και σε αυτό το παιχνίδι. Και ο λόγος είναι πολύ συγκεκριμένος: Ο Φορτούνης αυτή τη φορά αγωνίστηκε 72 λεπτά, σε αντίθεση με το πρώτο παιχνίδι όταν είχε παίξει μόνο για ένα ημίχρονο. Αυτό έγινε για να βρει αγωνιστικό ρυθμό,  να πάρει χρόνο στα πόδια του και να… ξεμουδιάσει. Να αρχίσει να αισθάνεται πάλι οικεία με τον αγωνιστικό χώρο, το φυσικό του περιβάλλον.

Οπως όλα δείχνουν, η κίνηση του Μαρτίνς να στείλει τον Φορτούνη να αγωνιστεί με την ομάδα Κ23, «δείχνει» το μέλλον. Από το Ρέντη προκύπτει πως ο Πορτογάλος τεχνικός θα τον πάρει σύντομα στην αποστολή της πρώτης ομάδας. Για την ακρίβεια, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι μέλος της ομάδας που θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης στον εξ αναβολής αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης (02/03), στο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Αν μη τι άλλο, εάν αυτό συμβεί θα είναι μια κίνηση με ισχυρό συμβολισμό, καθώς ο «Φόρτου» είναι πιθανό να επιστρέψει στη δράση κόντρα στην ομάδα που τον εμφάνισε στη Super League. Και κόντρα στην οποία έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ της καριέρας του: 10 γκολ, 3 ασίστ σε 13 αγώνες!

Ακόμη πάντως κι αν ο Μαρτίνς δεν επιλέξει να του δώσει χρόνο συμμετοχής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, η λογική λέει ότι αυτό θα γίνει στη Θεσσαλονίκη, την ερχόμενη Κυριακή, στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αρη. Ένα πολύ πιο απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι, σε ένα γήπεδο όπου πέρυσι ο «Φόρτου» είχε σκοράρει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ