Κούτσιας: «Είναι σημαντικό να κερδίσουμε μετά από μία μεγάλη πρόκριση»

Κούτσιας: «Είναι σημαντικό να κερδίσουμε μετά από μία μεγάλη πρόκριση»

Ο Γιώργος Κούτσιας μίλησε εν όψει του σημερινού ματς του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό (27/2, 17:15) και τόνισε πως είναι σημαντικό για την ομάδα του να κερδίσει τους Νικαιώτες μετά την πρόκριση επί της Μίντιλαντ.

Εν όψει της σημερινής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό στην Τούμπα (27/2, 17:15) μίλησε στη Nova ο Γιώργος Κούτσιας και τόνισε ότι είναι σημαντικό για την ομάδα του να κερδίσει τους Νικαιώτες μετά την πρόκριση της Πέμπτης επί της Μίντιλαντ στο Europa Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένας αγώνας τρομερός από όλες τις απόψεις. Προηγηθήκαμε με 2-0, δεχθήκαμε στα τελευταία λεπτά το γκολ, πήγαμε στην παράταση, το άγχος ανέβαινε, αλλά θέλαμε την πρόκριση και έζησα και τη διαδικασία των πέναλτι, ήταν πολύ ωραία το απολαύσαμε όλοι. Είμαι χαρούμενος που περάσαμε. Είναι πολύ θετικό ότι είμαστε και σε τρεις διοργανώσεις, θέλουμε να συνεχίσουμε να τα πηγαίνουμε πολύ καλά».

Για το πως είναι η μετάβαση στο πρωτάθλημα:

Για την κούραση από τα παιχνίδια:

«Για όλους υπάρχει κούραση, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι , χωρίς να μας επηρεάζει η κούραση και να πηγαίνουμε καλά σε όλους τους αγώνες, βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τον αγώνα με τον Ιωνικό:

«Θέλω να πιστεύω ότι θα μπούμε δυνατά και θα κυριαρχήσουμε, να κερδίσουμε όλες τις μονομαχίες και να κερδίσουμε».

Για το πόσο διαφορετικό τον έχει κάνει αυτή η σεζόν:

«Έχω αλλάξει 2-3 προπονητές, μαθαίνω πολλά από τον κ.Λουτσέσκου. Συνεχίζω τη σκληρή δουλειά και θέλω να παίρνω παιχνίδια, αν δεν παίρνω στην πρώτη ομάδα, να παίρνω στη Β’ και να πηγαίνει  καλά η σεζόν. Θέλω να παίζω. Στη Β’ ομάδα πηγαίνω καλά, σε έξι παιχνίδια, έχω έξι γκολ, δείχνω ότι μπορώ να ανταπεξέλθω και να πάρω την ευκαιρία μου στην πρώτη ομάδα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ