Μαρτίνς: «Το σκορ έπρεπε να είναι μεγαλύτερο»

Μαρτίνς: «Το σκορ έπρεπε να είναι μεγαλύτερο»

Ο Μαρτίνς έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδα του, αλλά τόνισε ότι θα έπρεπε το σκορ να ήταν μεγαλύτερο, καθώς ο Ολυμπιακός είχε πολλές ευκαιρίες.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού να παίρνει τη νίκη με 2-0 και να αυξάνει στους 13 πόντους τη διαφορά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Η εμφάνιση των Ερυθρόλευκων απέναντι στην κρητική ομάδα ικανοποίησε απόλυτα τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο τεχνικό των πρωταθλητών να μοιράζει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Ο Ιβηρας στις δηλώσεις που έκανε στο flash interview, τόνισε ότι η ομάδα του έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά το σκορ θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερο, καθώς οι Πειραιώτες δημιούργησαν πολλές φάσεις και θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει περισσότερα γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα, σε όλα τα επίπεδα, με ποιότητα, ολοκληρωμένο, με πολλές ευκαιρίες. Το μόνο αρνητικό ήταν αυτό, επειδή κάναμε πολλές ευκαιρίες το σκορ έπρεπε να είναι μεγαλύτερο. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την αντίδραση και γενικότερα για ένα πάρα πολύ καλό ποιοτικά παιχνίδι στη μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του».

Το μήνυμα του για τον πόλεμο στην Ουκρανία: «Είναι πολύ λυπηρό που μετά την πανδημία συμβαίνει κάτι τόσο σοβαρό στην ανθρωπότητα. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και ανήσυχος και το μόνο που μπορώ να πω είναι κουράγιο στον λαό της Ουκρανίας».

Για τον Ελ Αραμπί που πέτυχε δύο γκολ αλλά δεν μέτρησαν: «Από όλους τους παίκτες είμαι ικανοποιημένος όχι μόνο από τον Γιουσέφ. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ολοκληρωμένο, πολύ καλό, ποιοτικό, με ευκαιρίες, με όλο τον έλεγχο, με κυριαρχία, πάρα πολύ καλό παιχνίδι και θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα για την προσπάθεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ