Τελειώνει άμεσα τον Γιαννίκη ο Μελισσανίδης – Ψάχνει εναλλακτική ενόψει ΠΑΟΚ!

Τελειώνει άμεσα τον Γιαννίκη ο Μελισσανίδης – Ψάχνει εναλλακτική ενόψει ΠΑΟΚ!

Άμεσα μέτρα μετά την ήττα και την τραγική εμφάνιση της ΑΕΚ στη Λεωφόρο. Προς «φάγωμα» ο Γιαννίκης από τον Μελισσανίδη. Ψάχνει λύση στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις.

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο και η ήττα με 3-0 βάρυνε ακόμη περισσότερο το κλίμα στην Ένωση. Στις τάξεις της ΑΕΚ υπάρχει μεγάλος προβληματισμός για την εικόνα της ομάδας και γίνονται σκέψεις ακόμη και για άμεση απομάκρυνση του Γιαννίκη από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Η βαριά ήττα από τους «πράσινους», σε συνδυασμό με την εικόνα αποσύνθεσης που παρουσίασε η ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους ανθρώπους της Ένωσης, οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν μια σοβαρή κρίση στην ομάδα.

Ως εκ τούτου, δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες αντιδράσεις από τον Δημήτρη Μελισσανίδη για το μέλλον του Γιαννίκη στον πάγκο κι όλα αυτά λίγες μέρες πριν την κρίσιμη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ για την εξ αναβολής 17η αγωνιστική της Superleague.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ