6.000.000 € για τον Αουγκούστο του ΠΑΟΚ – Ερχονται εξελίξεις

6.000.000 € για τον Αουγκούστο του ΠΑΟΚ – Ερχονται εξελίξεις

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο φέρεται να απασχολεί έντονα τη Σπόρτινγκ και αναμένονται εξελίξεις. Στα 6.000.000 € οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές στον φετινό ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τον χρησιμοποιεί και σε έναν νέο ρόλο. Αυτόν του δεκαριού. Ο Βραζιλιάνος μέσος πραγματοποιεί μια αρκετά καλή σεζόν στον Δικέφαλο του βορρά, με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να φέρεται πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του.

Τα «λιοντάρια» παρακολουθούν την περίπτωση του χωρίς ωστόσο προς το παρόν να έχουν προχωρήσει σε κάποια κρούση ή κίνηση, όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του παίκτη του ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα, ο Δικέφαλος του βορρά δεν φαίνεται διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Αουγκούστο, ενώ αν το κάνει δεν υπάρχει περίπτωση κάτι τέτοιο να συμβεί με λιγότερα από 6.000.000 €.

Ωστόσο, τα δημοσιεύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κάνουν λόγο για προσπάθεια της Σπόρτινγκ να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, τονίζοντας πως έρχονται εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση πώλησης του Βραζιλιάνου μέσου.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στη Βραζιλία: «Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ, Φεντερίκο Βαράντας, επιθυμεί την απόκτηση του Ντόουγκλας Αουγκούστο. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε μια καλή στιγμή της καριέρας του στον ΠΑΟΚ, ο 25χρονος Βραζιλιάνος δεν θα ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε ένα πιο προβεβλημένο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με πηγές που συνδέονται με το περιβάλλον του παίκτη, η Σπόρτινγκ δυσκολεύεται να ανοίξει τις διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Ο Ντόουγκλας θεωρείται ένα από τα σημαντικά ονόματα του ΠΑΟΚ. Παρ’ όλα αυτά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τη μεταγραφή του…

Το κύριο σημείο απόκλισης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι η δυσκολία της Σπόρτινγκ να ανταποκριθεί στα… θέλω του ΠΑΟΚ που αξιώνει 6.000.000 ευρώ για την παραχώρησή του. Η άφιξη του Ντόουγκλας μπορεί να διευκολυνθεί από την επικείμενη παραχώρηση του Ζοάο Παλίνια, άλλωστε το νούμερο 6 της Σπόρτινγκ βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων της Αγγλίας όπως η Έβερτον, η Λίβερπουλ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Νιούκασλ.

Το 2019, ο ΠΑΟΚ επένδυσε 3.000.000 ευρώ για να αποκτήσει το 85% των δικαιωμάτων του από την Κορίνθιανς. Το υπόλοιπο 15% εξακολουθεί να ανήκει στην ομάδα της Βραζιλίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ