Επίσημο: Καλύπτει την ΑΜΚ των 10 εκατ. ευρώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Επίσημο: Καλύπτει την ΑΜΚ των 10 εκατ. ευρώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα καλύψει εξ ολοκλήρου την ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ.

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκατ. ευρώ, την οποία θα καλύψει εξ ολοκλήρου ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, αποφασίστηκε στη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της πειραϊκής ομάδας στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε μια δύσκολη χρονική περίοδο βγαίνει μπροστά και καλύπτει προσωπικά την ΑΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η πειραϊκή ΠΑΕ στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας (28/2). Μια κίνηση αναγκαία, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της ΠΑΕ, λόγω της απουσίας εσόδων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το κλείσιμο των γηπέδων, αλλά και μια σειρά οικονομικών παρενεργειών που προκάλεσε η πανδημία.

Η ανακοίνωση:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 28/02/2022, στις 17:00 η Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στα Γραφεία της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Κατά την Γενική Συνέλευση ελήφθησαν ομοφώνως οι κατωτέρω αποφάσεις:

Εγκρίθηκαν οι Ετήσιες Εταιρικές και Ενοποιημένες Χρηματοοικονομικές Καταστάσεις της εταιρικής χρήσης 1/7/2020 – 30/6/2021.

Αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας ύψους έως 10.000.000 ευρώ με καταβολή μετρητών. Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ