Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος 0-2: Με σούπερ Κουλούρη και VAR πήραν τον… τελικό παραμονής οι Περιστεριώτες

Απόλλων Σμύρνης – Ατρόμητος 0-2: Με σούπερ Κουλούρη και VAR πήραν τον… τελικό παραμονής οι Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος έχοντας σε εξαιρετική βραδιά τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος σκόραρε δις, αλλά και τη βοήθεια του VAR, που ακύρωσε τρία γκολ του Απόλλωνα (τέσσερα ακυρώθηκαν συνολικά), έφυγε με ένα πολύ σημαντικό διπλό από τη Ριζούπολη (0-2).

Νικητής στον… τελικό παραμονής ο Ατρόμητος με Ευθύμη Κουλούρη και VAR! Οι Περιστεριώτες πανηγύρισαν μια πολύτιμη νίκη στη «Ριζούπολη» (0-2) χάρη σε δύο γκολ του Κουλούρη (49′, 92′), αλλά και με τη βοήθεια του VAR, που ακύρωσε τρία γκολ του Απόλλωνα Σμύρνης. Τέσσερα ακυρωθέν τέρματα μέτρησε συνολικά η «Ελαφρά Ταξιαρχεία».

Έτσι, η ομάδα του Κρις Κόουλμαν ξεκόλλησε από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας, φτάνοντας τους 20 βαθμούς, ενώ ο Απόλλωνας παρέμεινε στην τελευταία θέση και στο -5 από την προτελευταία Λαμία, που ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες με 1-0.

Στην αρχή του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι ήταν λίγο ανώτεροι, όμως δίχως να γίνουν απειλητικοί και η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ σιγά σιγά άρχισε να κάνει πιο αισθητή την παρουσία της στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, στο 16′ βρήκε δίχτυα με κεφαλιά του Τσμπσάχ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Οι Περιστεριώτες στο 38′ είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή, όταν ο Άλιμπεκ «σημάδεψε» το δοκάρι μέσα από την περιοχή, όμως ο Απόλλωνας αντέδρασε και στο 44′ ο Ντομίνγκες έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από φάση διαρκείας στα αντίπαλα καρέ. Ωστόσο, το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φουριόζοι και μόλις στο 46ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι, με τον Ντεντάκη να ανατρέπει αντικανονικά τον Κουλούρη. Ο Έλληνας επιθετικός που κέρδισε το πέναλτι ανέλαβε και την εκτέλεση του και ευστόχησε για το 0-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και βρήκαν ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 59′ με κεφαλιά του Ντάουντα, όμως κι αυτό το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Το ίδιο ακριβώς συνέβη και μετά από 5 λεπτά, με πρωταγωνιστή πάλι τον Νιγηριανό επιθετικό. Έτσι ο Απόλλωνας έφτασε τα τέσσερα ακυρωθέν τέρματα.

Λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης και συγκεκριμένα στο 92ο λεπτό, ο Κουλούρης «κλείδωσε» τη σημαντική νίκη του Ατρόμητου με ένα φοβερό ψηλοκρεμαστό σουτ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Κότσαρης, Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Σλίβκα, Βιτλής, Κάστρο, Τσίμπσαχ (55΄Ντάουντα), Φατιόν, Μαρτίνες (6΄Τσιλούλης), Παμλίδης (54΄Γιαννιώτας), Ιωαννίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Καστεγιάνο, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Χαρίσης, Σάλομον, Μουνίθ (89΄Σπιριντόνοβιτς), Ροτάριου (82΄Κλωναρίδης), Κουλούρης, Άλιμπεκ (83΄Έρλινμαργκ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ