Γιατί οι παίκτες απόρησαν ακούγοντας τον Γιαννίκη στα αποδυτήρια

Γιατί οι παίκτες απόρησαν ακούγοντας τον Γιαννίκη στα αποδυτήρια

«Καζάνι» που... βράζει η ΑΕΚ μετά και το νέο αρνητικό αποτέλεσμα. Τι συνέβη με τους παίκτες και τον Αργύρη Γιαννίκη.

Για ακόμη μια σεζόν, η ΑΕΚ βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού. Η Ένωση δε σηκώνει κεφάλι με τίποτα, γνωρίζοντας βαριά ήττα στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό.

Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποιούν κάκιστη πορεία και όπως είναι φυσιολογικό, στις τάξεις των οπαδών επικρατεί αναβρασμός και απογοήτευση.

Με το ένα αρνητικό αποτέλεσμα να διαδέχεται το άλλο και τις αποτυχίες να αποτελούν συχνό φαινόμενο, η ΑΕΚ μοιάζει με καζάνι που βράζει. Εδώ και καιρό, ο Αργύρης Γιαννίκης έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια και απλά περιμένει να μάθει την ημερομηνία απόλυσής του. Ο Έλληνας κόουτς δεν απολαμβάνει τη στήριξη κανενός και μένει μέχρι να φύγει.

Οι σχέσεις Γιαννίκη-παικτών έχουν διαρραγεί το τελευταίο διάστημα, ενώ ένα χθεσινό περιστατικό, προκάλεσε εύλογες απορίες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο. Ο Έλληνας κόουτς δεν έκανε ανάλυση του… ναυαγίου της Λεωφόρου και αρκέστηκε σε μία μόνο ατάκα. «Δεν κάνατε όσα είχαμε πει και πάθατε μπλακ άουτ για 15 λεπτά», ανέφερε ο πρώην κόουτς του ΠΑΣ Γιάννινα, με τους παίκτες της ΑΕΚ να μένουν με το στόμα ανοιχτό. Από τα πρώτα λεπτά του ματς, είχαν λάβει σαφείς εντολές για πίεση ψηλά. Όταν άκουσαν τα χθεσινά λόγια του Γιαννίκη στα Σπάτα έμειναν με την απορία του τι εννοούσε…

Το μέλλον του Έλληνα τεχνικού στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο βρίσκεται στον αέρα και δε θα πρέπει να αποκλειστεί το… ηλεκτροσόκ πριν το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ζυγίζει τα δεδομένα, με τον Αργύρη Γιαννίκη να έχει ήδη τελειώσει στο μυαλό του. Η ΑΕΚ πραγματοποιεί κάκιστες εμφανίσεις και δεν έχει περιθώρια για νέο «στραπάτσο» σε μεγάλο ματς. Το γνωρίζει καλά ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου και δεν αποκλείονται ραγδαίες εξελίξεις στο θέμα της τεχνικής ηγεσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ