Άρης: Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Ολυμπιακό ο Μπερτόλιο

Άρης: Αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Ολυμπιακό ο Μπερτόλιο

Ο Φακούντο Μπερτόλιο ακολούθησε για ακόμη μια μέρα ατομικό πρόγραμμα λόγω κάκωσης στο γόνατο, με αποτέλεσμα η συμμετοχή στο ματς με τον Ολυμπιακό(6/3) να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του εν  όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακο(6/3) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής Superleague. Οι κίτρινοι θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα με τον Χερμάν Μπούργος.

Ωστόσο τα προβλήματα στο στρατόπεδο του Άρη δεν λείπουν, με τον Φακούντο Μπερτόλιο να ακολουθεί για ακόμη μια μέρα ατομικό πρόγραμμα, λόγω της κάκωσης στο γόνατο με την κατάσταση του θα επαναξιολογηθεί ξανά αύριο.

Επιπλέον από το προσεχές παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» θα απουσιάσει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, καθώς θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ:

«Μετά το διήμερο ρεπό (Κυριακή-Δευτέρα), επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Η σημερινή προπόνηση ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (06/03, 19:00), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten (τελευταία της κανονικής διάρκειας).

Στο σημερινό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ (πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αποκατάστασης στο γυμναστήριο για το πρώτο, ασκήσεις τεχνικής και συναρμογής, καθώς και παιχνίδια τακτικής για το δεύτερο γκρουπ) με τον Φακούντο Μπερτόγλιο (κάκωση στο γόνατο) να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα (αύριο θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του).

Στο παιχνίδι με την πειραϊκή ομάδα θα απουσιάσει ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες. Αύριο, Τετάρτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ