Άρης: Αυτά ισχύουν για τον Μπερτόλιο ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Αυτά ισχύουν για τον Μπερτόλιο ενόψει Ολυμπιακού

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του και είναι αμφίβολος για το κυριακάτικο (6/3) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Κρίσιμη θα πρέπει να θεωρείται η σημερινή ημέρα, αναφορικά με τη συμμετοχή του Φακούντο Μπερτόλιο στην κυριακάτικη (6/3) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και έγινε αναγκαστική αλλαγή.

Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα σε ιατρικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής κατάσταση της υγείας του και το μέγεθος του τραυματισμού του.

Από τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του και στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τους πρωταθλητές. θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι στους ανθρώπους του Άρη επικρατεί ανησυχία για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή, όχι μόνο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, αλλά και ενόψει των πλέι οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ