Το «αψεγάδιαστο» δίδυμο του Παναθηναϊκού

Το «αψεγάδιαστο» δίδυμο του Παναθηναϊκού

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Ρούμπεν Πέρεθ έκαναν το τέλειο ματς απέναντι στην ΑΕΚ.

Στάθηκαν πολλοί στους σκόρερς του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ. Στον καταπληκτικό Παλάσιος, στον υπέροχο Αϊτόρ, στον… προσεχώς διεθνή Ιωαννίδη. Ήταν πράγματι υπέροχοι και οι τρεις. Και καθοριστικοί στην έκβαση του αγώνα. Τον ξεκλείδωσε ο Αϊτόρ με το πέναλτι που σημείωσε. Το έκανε πιο εύκολο ο Παλάσιος με το καταπληκτικό γκολ του στο 2-0. Και το τελείωσε ο Ιωαννίδης πριν το ρολόι φτάσει στο ημίωρο.

Δεν ήταν όμως οι μόνοι. Και δεν θα… έφταναν για να φτάσει ο Παναθηναϊκός στη νίκη αν πίσω τους δεν υπήρχαν τα… μηχανάκια. Αυτό το σχεδόν «αψεγάδιαστο δίδυμο» στα χαφ. Ρούμπεν και Αλεξανδρόπουλος έχουν κάνει υπέροχο ματς. Και το αποδεικνύουν τα νούμερά τους που ξεπέρασαν κατά πολύ τους μέσους όρους τους.

Πάμε να δούμε τα νούμερα του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου:

  • Ο μέσος όρος των επιτυχημένων ενεργειών του Αλεξανδρόπουλου είναι στο 63,7%. Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ήταν 70% (39/56).
  • Η ακρίβεια στις πάσες του νεαρού είναι φέτος στο 85,9%. Στο παιχνίδι κόντρα στην Ένωση είχε 87% (27/31).
  • Επίσης, ο Αλεξανδρόπουλος έχει ποσοστό 58,7% στις μακρινές μεταβιβάσεις. Στο ντέρμπι και αυτό το στατιστικό ήταν ανεβασμένο στο 67% (2/3).
  • Στις ντρίμπλες ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» έχει ποσοστό επιτυχίας 38,6%. Άνοδος και σε αυτό με 60%  απέναντι στην ΑΕΚ (3/5).
  • Στις μονομαχίες ο Αλεξανδρόπουλος κερδίζει κατά μέσο όρο το 43,6% αυτών. Κόντρα στην Ένωση επικράτησε στις 9 από τις 14 που έδωσε. Είχε δηλαδή ποσοστό 60%.

Πλάι του ο Ρούμπεν Πέρεθ, ένα… ρομπότ στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού. Πάμε να δούμε τα νούμερα του Ισπανού στο ντέρμπι:

  • Είχε τις περισσότερες επιτυχημένες ενέργειες στο γήπεδο, αναλογικά με τον χρόνο που αγωνίστηκε. Συνολικά είχε 74/93 με ποσοστό 80%.
  • Είχε το εντυπωσιακό 90% στις πάσες του με 60/67. Ηταν ο πρώτος σε κερδισμένες μονομαχίες, ξεπερνώντας κάθε συμπαίκτη του σε αυτόν τον τομέα.
  • Ο Ρούμπεν κατέγραψε 13/19 κερδισμένες μονομαχίες, δηλαδή ένα ποσοστό 68%. Δεύτερος ήταν ο Αλεξανδρόπουλος με 9/14 και ποσοστό 64%.
  • Ήταν ο πρώτος σε ανακτήσεις, μακράν του δεύτερου. 14 συνολικά, εκ των οποίων οι 7 στο μισό γήπεδο της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ