ΟΦΗ: «Ανεβάζει στροφές» ο Ντε Γκούζμαν, εκτός πέντε με ίωση

ΟΦΗ: «Ανεβάζει στροφές» ο Ντε Γκούζμαν, εκτός πέντε με ίωση

Ο Ντε Γκούζμαν έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης του ΟΦΗ, ο Τοράλ έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ πέντε παίκτες ήταν εκτός λόγω ίωσης.

Η σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ (1/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ολοκληρώθηκε με τον Τζόναθαν Ντε Γκούζμαν να βγάζει ένα μέρος του κανονικού προγράμματος.

Επιπλέον ο Ο Τζον Τοράλ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αμπντούλ Γουές έκανε θεραπεία, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Ο Λουκ Καστάνιος, επέστρεψε από την άδεια και προπονήθηκε κανονικά.

Ακόμα από την σημερινή προπόνηση απουσίαζαν πέντε ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι Κώστας Γιαννούλης, Δημήτρης Σωτηρίου, Μιγκέλ Μεγιάδο, Χουάν Νέιρα και Λουίζ Φελίπε.

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης της ομάδας του Νίκου Νιόπλια, περιελάμβανε, ασκήσεις τεχνικής πάσας, στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Στην συνέχεια, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής μπάλας και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση για τον ΟΦΗ θα είναι την Τετάρτη (2/3) στις 11:00 το πρωί, όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ