ΑΕΚ: Η αποστολή του Οφρυδόπουλου για ΠΑΟΚ – Τι είπε στους παίκτες (pic)

ΑΕΚ: Η αποστολή του Οφρυδόπουλου για ΠΑΟΚ – Τι είπε στους παίκτες (pic)

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την πρώτη του αποστολή ως προπονητής της ΑΕΚ. Στο ξενοδοχείο η ομάδα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και σε όλα τα ματς στο εξής.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ το απόγευμα της Τρίτης ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (2/3, 20:30). Ο Έλληνας προπονητής που ανέλαβε το τιμόνι της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν είχε μία πρώτη γνωριμία με τους παίκτες στους οποίους μίλησε μάλιστα πριν την έναρξη του προγράμματος.

«Υπήρξαμε και εμείς ποδοσφαιριστές και ξέρουμε πως το μυστικό στο ποδόσφαιρο είναι: «βοηθάω τον εαυτό μου, βοηθάω τον συμπαίκτη μου, παίζω για τον διπλανό μου»», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Οφρυδόπουλος και λόγω της παρουσίας του στην ΑΕΚ Β’ συμπλήρωσε: «Ανήκουμε στον ίδιο οργανισμό. Και ποιος προπονητής στη θέση μας δεν θα ήταν χαρούμενος. Η στιγμή δεν είναι χαρούμενη».

Με το τέλος της προπόνησης ο Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν οι τραυματίες Γέβτιτς και Στάνκοβιτς, ο Γαλανόπουλος που ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, αλλά και ο Λε Ταλέκ που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει στα ματς με ΠΑΟΚ και Αστέρα Τρίπολης. Αντίθετα, στην αποστολή επέστρεψε ο Σιμάνσκι που απουσίασε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, πρέπει να σημειωθεί πως αλλάζει πλέον το πλάνο και πριν από τα εντός έδρας ματς οι παίκτες θα αποσύρονται στο ξενοδοχείο και δεν θα είναι ελεύθεροι όπως συνέβαινε επί Γιαννίκη.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, η πρώτη υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Οι Ντάρκο Γέβτιτς, Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ