Όταν ο Οφρυδόπουλος έκανε αυτό που δεν μπόρεσαν οι Γιαννίκης και Μιλόγεβιτς (vid)

Όταν ο Οφρυδόπουλος έκανε αυτό που δεν μπόρεσαν οι Γιαννίκης και Μιλόγεβιτς (vid)

Ως προπονητής της Παναχαϊκής ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είχε σπάσει το αήττητο του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-19, επικρατώντας του Δικεφάλου με 2-1 για το Κύπελλο.

Μετά τη λήξη της συνεργασίας της με τον Αργύρη Γιαννίκη η ΑΕΚ αποφάσισε να πορευτεί με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ΑΕΚ Β’, προβιβάζεται στην πρώτη ομάδα και θα ντεμπουτάρει στον αυριανό (2/3, 20:30) εξ αναβολής αγώνα απέναντι στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, έχοντας στο πλευρό του ως βοηθό τον Ηλία Κυριακίδη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Οφρυδόπουλος έχει βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Ραζβάν Λουτσέσκου την σεζόν 2018-2019 όταν ήταν προπονητής στην Παναχαϊκή και είχε καταφέρει να σπάσει το αήττητο του Δικεφάλου του βορρά και θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Ρουμάνο τεχνικό.

Η Παναχαϊκή με τον Οφρυδόπουλο τότε στο τιμόνι είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και είχε επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στην Πάτρα. Αυτή η ήττα ήταν η πρώτη του ΠΑΟΚ με τον Λουτσέσκου εκείνη τη σεζόν, στο τέλος της οποίας κατέκτησε το νταμπλ, ενώ στη ρεβάνς επικράτησε εύκολα με 5-0.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος θέλει στο αυριανό παιχνίδι να καταφέρει να νικήσει ξανά τον ΠΑΟΚ και τον Ραζβάν Λουσκέτσου και να καταφέρει ότι δεν κατάφεραν οι προκάτοχοι του στην φετινή σεζόν, καθώς η ΑΕΚ με τον Μιλόγεβιτς στον πάγκο είχε ηττηθεί με 2-0 στην Τούμπα και ο Γιαννίκης μέτρησε στο Κύπελλο μία ισοπαλία και μια ήττα στο ΟΑΚΑ που έδωσε την πρόκριση στον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ