Το απίστευτο deja vu του Παπασταθόπουλου κόντρα στον Αστέρα (vid)

Το απίστευτο deja vu του Παπασταθόπουλου κόντρα στον Αστέρα (vid)

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος άνοιξε το σκορ για τον Ολυμπιακό κόντρα στον Αστέρας Τρίπολης, με τον πολύπειρο στόπερ των ερυθρόλευκων να χρίζεται σκόρερ για ακόμη μια φορά απέναντι στους Αρκάδες, και μάλιστα στο ίδιο χρονικό σημείο.

Ολυμπιακός και Αστέρας Τρίπολης διασταυρώνουν τα ξίφη τους αυτή την ώρα στο «Γ.Καραϊσκάκης» στη εξ αναβολής αναμέτρηση για την 17η αγωνιστική της Superleague.

Την άμυνα των Αρκάδων «ξεκλείδωσε» με κεφαλιά ο Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο 52′ της αναμέτρησης έπειτα από κόρνερ του Ματιέ Βαλμπουένα, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο προς την νίκη για την ομάδα του Μάρτινς.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο πολύπειρος στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, κόντρα στην ομάδα του Αστέρας Τρίπολης, μιας και ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός είχε χριστεί σκόρερ απέναντι στους Αρκάδες και τον περασμένο Απρίλιο στην νίκη με 1-0 των Πειραιωτών στην διαδικασία των play off, ανοίγωντας έτσι λογαριασμό με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Έτσι ο Αστέρας Τρίπολης αποδεικνύεται η αγαπημένη… ομάδα του Σωκράτη ο οποίος πλέον μετρά δύο τέρματα απέναντι της και μάλιστα στο ίδιο χρονικό σημείο του αγώνα(52′).

Δείτε το γκολ του Παπασταθόπουλου στο 2.57

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ