Μαρτίνς: «Μοναδικός ο Βαλμπουενά, θέλω να μείνει»

Μαρτίνς: «Μοναδικός ο Βαλμπουενά, θέλω να μείνει»

Ο Πέδρο Μαρτίνς υποκλίθηκε στον Γάλλο σούπερ σταρ για τη σπουδαία εμφάνιση που έκανε απέναντι στον Αστέρα.

Στο μεγαλείο του Ματιέ Βαλμπουενά υποκλίθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με 5-1.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, αποθέωσε τον Γάλλο σούπερ σταρ, ο οποίος όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Πειραιωτών, συμπεριφέρεται σαν να είναι 20 ετών! Ο προπονητής των πρωταθλητών μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει ο Ματιέ στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ και την επόμενη σεζόν.

«Ο Ματιέ είναι μοναδικός, δεν υπάρχει άλλος σαν αυτός. συμπεριφέρεται σαν να είναι 20 χρονών. Πάντα συνεισφέρει, φυσικά και θα ήθελα να μείνει», ανέφερε ο Μαρτίνς για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό.

Ερωτηθείς για το γεγονός ότι πριν 1,5 μήνα είχε πει πως ήθελε να δει καλύτερο Ολυμπιακό και αν τον είδε απόψε: «Αν αναφέρεστε σε κάποιους παίκτες όπως ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο Καρβάλιο ή ο Σισέ που έλειπε για καιρό, βλέπουμε καλή εικόνα. Ήταν μία δίκαιη νίκη. Έχουμε πολύ καλή εικόνα. Είμαστε μία ομάδα πολύ φορμαρισμένη. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις όπως ο Φαντιγκά ή ο Βρουσάι που παίζει σε άλλη θέση και χρειάζεται χρόνο. Βέβαια, όταν παίζεις στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει χρόνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ