Βλάχος: «Μελισσανίδη, σπάσε το απόστημα και καθάρισε τη βρώμα στην ΑΕΚ»

Βλάχος: «Μελισσανίδη, σπάσε το απόστημα και καθάρισε τη βρώμα στην ΑΕΚ»

Ο Βαγγέλης Βλάχος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ, τονίζοντας ότι χρειάζονται ριζικές αλλαγές, ενώ ζήτησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη να «καθαρίσει τη βρώμα στην ομάδα».

Ο Βαγγέλης Βλάχος παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ, ενώ κάλεσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη να λύσει το πραγματικό πρόβλημα της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας τεχνικός και πρώην παίκτης της Ένωσης ξεκαθάρισε ότι πρέπει ο ισχυρός άνδρας των κιτρινόμαυρων να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές για ν’ αντιστρέψει την αρρωστημένη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί σε αγωνιστικό και μη αγωνιστικό επίπεδο, «απομακρύνοντας τους ανίκανους που περιτριγυρίζουν την ομάδα».

Αναλυτικά όσα είπε ο Βλάχος στον ΣΠΟΡ ΦΜ:

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ: «Άκουσα χθες το σύνθημα “αυτό δεν είναι ΑΕΚ” και είδα το πανό “φύγετε όλοι από την ΑΕΚ”. Είμαι από αυτούς που παρασύρθηκαν και πίστεψαν φέτος, γιατί μετά τον αποκλεισμό από τη Βελέζ η ΑΕΚ έφερε καλούς παίκτες. Δυστυχώς όμως πρόδωσαν αυτό που πιστέψαμε όλοι ότι θα μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Και ο Μουρίνιο να ήταν προπονητής στην ΑΕΚ, θα του έριχναν ευθύνες. Από την άλλη όμως -και ακόμα και αν ο Γιαννίκης γίνει ο καλύτερος τεχνικός στον κόσμο- σε μια ομάδα σαν την ΑΕΚ δεν κάνεις πειράματα. Στην ΑΕΚ ο προπονητής πρέπει να είναι και διαχειριστής, να βάζει τους καλύτερους και όχι να ψάχνει πώς θα τους χωρέσει όλους στην ενδεκάδα. Από τη μέση και μπροστά η ΑΕΚ είναι ισοδύναμη με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτοί οι παίκτες πρόδωσαν αυτό που πιστέψαμε όλοι και πρόδωσαν και τους εαυτούς τους».

Για το πραγματικό πρόβλημα της ΑΕΚ: «Ο Μιλόγεβιτς αποφάσισε να φύγει μόνος του επειδή κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά ή είχε τη διορατικότητα να δει κάτι. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει κάποιο απόστημα στην ΑΕΚ και αυτό δεν είναι μόνο οι παίκτες. Όταν λέμε ομάδα εννοούμε μια αλυσίδα από κρίκους. Η ΑΕΚ είναι πάνω απ’ όλους και πρέπει να είναι οικογένεια.

Τα αποδυτήρια βγάζουν μιζέρια και αν δεν έχεις κοινό όραμα, δεν μπορείς να πετύχεις. Εγώ το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν το εντοπίζω μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά στο περιβάλλον της ομάδας. Βρίσκονται άνθρωποι ανίκανοι, ερασιτέχνες και χωρίς γνώση του ποια ιδέα υπηρετούν. Όταν δεν το ξέρεις αυτό κάνεις μόνο κακό. Χαϊδεύουν τα αυτιά του Μελισσανίδη, κατηγορώντας τον προπονητή και βγάζοντας την ευθύνη από πάνω τους. Αυτό το πρόβλημα λοιπόν μπορεί να το λύσει μόνο ο Μελισσανίδης.

Προσωπικά με τον Μελισσανίδη έχουμε μια αντιπαλότητα που κρατάει από τον τελικό του Βόλου και τώρα λέω ότι μπορεί να έχει και δίκιο. Εγώ όμως δεν τον πλήττω με αυτά που λέω. Αυτός έχει τη δυναμική, είναι μάγκας, ξέρει το ποδόσφαιρο και είναι ο μόνος που μπορεί να σπάσει αυτό το απόστημα και να σώσει το ναυάγιο. Αν δεν ήταν ο Μελισσανίδης στην ΑΕΚ θα ήταν κυριολεκτικά διαλυμένη. Ως φίλαθλος της ΑΕΚ θέλω να τον καλέσω να καθαρίσει αυτή τη βρώμα που υπάρχει στον περίγυρο του ποδοσφαιρικού τμήματος και να σπάσει το απόστημα».

Για τον Λουτσέσκου: «Ο προπονητής είναι το Α και το Ω, αλλά είναι και διαχειριστής. Ο Λουτσέσκου χειρίζεται τον ΠΑΟΚ με φοβερή μαεστρία και αυτό φαίνεται από το ότι είχε 10 παίκτες και έκανε αλλαγή στο τέλος για να πάρει και το παιχνίδι. Του αξίζουν μόνο συγχαρητήρια, όπως και στους παίκτες του ΠΑΟΚ. Βλέπεις μεγάλους ηλικιακά ποδοσφαιριστές όπως ο Μπίσεσβαρ και ο Βιεϊρίνια να τα δίνουν όλα».

Για τους Οφρυδόπουλο και Κυριακίδη: «Ο Σωκράτης και ο Ηλίας ήταν παίκτες μου στον Ιωνικό. Είναι δυο παιδιά με αξίες και ήθος και ταιριάζουν απόλυτα σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ. Τους δίνεται ένα δώρο μεγάλο και μια ευκαιρία που πρέπει να την εκμεταλλευτούν. Μπορεί να αποδείξει ο Οφρυδόπουλος ότι αξίζει να είναι προπονητής στην ΑΕΚ και επειδή ξέρω τι σημαίνει και αυτός και ο Ηλίας, τους εύχομαι να τα καταφέρουν τόσο καλά που να τους κρατήσει ο Μελισσανίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ