Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη στο Περιστέρι εν όψει playoffs

Παναθηναϊκός: Μονόδρομος η νίκη στο Περιστέρι εν όψει playoffs

Στην τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Περιστέρι και θέλει την νίκη πάση θυσία.

Ο Παναθηναϊκός την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο και έχει ως μόνο στόχο την νίκη και ειδικά μετά την επιστροφή των 6 βαθμών στον Άρη από το CAS, καθώς η οι κιτρινόμαυροι πλασαρίστηκαν πιο ψηλά στην βαθμολογία από τους πράσινους.

Μπορεί το τριφύλλι από την περασμένη αγωνιστική να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την είσοδο του στα play off του πρωταθλήματος και να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας δεν θέλει όμως να απομακρυνθεί  από την τετράδα που οδηγεί στην Ευρώπη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες του θέλουν να κλείσουν την κανονική περίοδο με την κατάκτηση των τριών βαθμών στο Περιστέρι και να δουν σε ποια θέση θα πλασαριστούν στη διαδικασία των play off, εκεί που θα κληθούν να δώσουν τη μεγάλη μάχη για το ευρωπαϊκό εισιτήριο και τη μεγάλη επιστροφή της ομάδας στις εκτός των συνόρων υποχρεώσεις.

Βέβαια ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του και τον θεσμό του Κυπέλλου, όπου σε περίπτωση κατάκτησης παίρνει αυτόματα το ένα εισιτήριο για την Ευρώπη ανεξάρτητα από την θέση που θα τερματίσει στα play off.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λούκας Βιγιαφάνιες δε θα προλάβει το παιχνίδι, αφού ούτε χθες προπονήθηκε. Ως γνωστόν, διαθέσιμος θα είναι ο Μαουρίσιο, ενώ δεν αποκλείεται να αγωνιστεί ως βασικός ο Κουρμπέλης αντί του τιμωρημένου Ρούμπεν.

Επιπλέον ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχε την σκέψη να ξεκουράσει έναν εκ των δύο κεντρικών αμυντικών δηλαδή τον Σένκεφελντ ή τον Βέλεθ εν όψει της δύσκολης συνέχειας και στο βασικό σχήμα αναμένεται να βρεθεί ο Σάρλια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ