Άρης: Η αλλαγή και το ερωτηματικό ενόψει Ολυμπιακού

Ο Σάκιτς θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ οι Ιτούρμπε και Γκάμα διεκδικούν θέση στην μεσαία γραμμή στο κυριακάτικο (6/3) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η προετοιμασία του Άρη για το κυριακάτικο (6/3) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να ανοίξει και τα «χαρτιά» του σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει.

Ο Αργεντινός τεχνικός, πάντως, δεν αναμένεται να κάνει σημαντικές διαφοροποιήσεις, σε σχέση με τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Σάκιτς στο βασικό σχήμα, καθώς θα αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής.

Αντίθετα, φαίνεται ότι ο προπονητής του Άρη δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το αν θα διατηρήσει τον Ιτούρμπε στην δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ή αν τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ο Γκάμα. Στη δεύτερη περίπτωση, ο Πορτογάλος θα καλύψει το αριστερό άκρο και ο Μανσίνι θα ξεκινήσει στο δεξί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από