Η «ρεβάνς» του Άρη επί της ΑΕΚ (vids)

Η «ρεβάνς» του Άρη επί της ΑΕΚ (vids)

Ο Άρης τράβηξε τα πάνδεινα στο ΟΑΚΑ. Με τη νίκη του όμως στο «Βικελίδης» και με τη σημερινή δικαίωση βγήκε πια στα ίσα στο κυνήγι της ΑΕΚ

Η δικαίωση του Άρη από το CAS και η επιστροφή των 6 βαθμών για την υπόθεση Λάσκοφ φέρνει μεγάλη ανατροπή στη βαθμολογία της Superleague και βάζει «φωτιά» στα play off και στη «μάχη» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Οι κίτρινοι από το ξεκίνημα της σεζόν ήταν σίγουροι για τη… λύτρωση από το CAS, απλά αυτή ήρθε με καθυστέρηση.

Ωστόσο, πλέον τα δεδομένα αλλάζουν, ο Θόδωρος Καρυπίδης δικαιώθηκε που έλεγε ότι είναι θέμα χρόνου να επιστραφούν οι βαθμοί και ταυτόχρονα προκαλεί κακό «χαμό» στα δέκα έξτρα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Βλέπετε, ο Άρης πλέον ανέβηκε στους 42 βαθμούς είναι μόνος τέταρτος και στο -1 από την ΑΕΚ που παραπαίει εδώ και μήνες αγωνιστικά.

Η ομάδα που πρέπει να νιώθει σοκαρισμένη δεν είναι άλλη από την Ένωση, που βλέπει να απειλείται για τα καλά όσον αφορά την Ευρώπη. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ίσως την περίμενε από αλλού, όμως τελικά τη… βρήκε από τον Θόδωρο Καρυπίδη και τον Άρη, μιας και με τη σημερινή δικαίωση οι κιτρινόμαυροι είναι σε δύσκολη θέση.

Ο Άρης κατάφερε μετά τα όσα πέρασε στο ΟΑΚΑ από την ΑΕΚ στο πρώτο μεταξύ τους ματς (ηττήθηκε με 2-1, με μια… ιδιαίτερη διαιτησία), να πάρει τη νίκη στο Βικελίδης και ταυτόχρονα να δικαιωθεί από το CAS και να βγαίνει πια στα ίσα στο κυνήγι της ΑΕΚ. Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς αποπνέουν υγειά ξανά με τον Χέρμαν Μπούργος, βελτιώνονται συνεχώς και είναι δεδομένο πως η ψυχολογία τους είναι στα ύψη μετά τη σημερινή απόφαση.

Ο Άρης θα τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να περάσει και φέτος την ΑΕΚ στην τελική βαθμολογία (πέρσι βγήκε τρίτος και η Ένωση τέταρτη) και ο Τίγρης είναι λογικό να έχει ανησυχίες. Ειδικά με την εικόνα που δείχνει η ομάδα του στο γήπεδο. Ο Άρης μέσα σε ένα διάστημα λίγων ημερών από διψήφια διαφορά που είχε από την ΑΕΚ είναι στο -1 και η ανησυχία στο στρατόπεδο της Ένωσης είναι έκδηλη… Πολύ απλά γιατί πλέον ο Άρης είναι ικανός (μαζί με τον Παναθηναϊκό) να κάνει τη φετινή σεζόν της ΑΕΚ ακόμα πιο καταστροφική, μιας και ένας εκ των τριών θα μείνει εκτός Ευρώπης…

Το πρόσφατο Άρης – ΑΕΚ στο Βικελίδης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ