Άρης: Ότι λέει ο νόμος…

Άρης: Ότι λέει ο νόμος…

Τους γυρίζουν «μπούμερανγκ» τα όσα έλεγαν μετά την απόφαση για την τιμωρία για να …πικάρουν τους οπαδούς του Άρη.

Να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Τότε που λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της ποινής αφαίρεσης των -6 βαθμών, οι αποσβολωμένοι οπαδοί του Άρη, έγιναν αποδέκτες ενός επικοινωνιακού πολέμου.

«Να πάτε στο CAS να δικαιωθείτε» και «ότι λέει ο νόμος», ήταν ορισμένα από τα πιο «λάιτ» που άκουγαν. Την ώρα που ένιωθαν να χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, από μια τιμωρία που ήρθε από το πουθενά και η οποία έθετε σε κίνδυνο τους στόχους της ομάδας τους.

Δεν ήταν μόνο η αφαίρεση των -6 βαθμών. Ήταν και το πώς αυτή επιδρούσε στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, του προπονητή, της διοίκησης, του κόσμου. Ήταν πολύ μεγαλύτερο το βάρος από το «έλα μωρέ, δυο νίκες είναι», που έλεγαν ορισμένοι, τρίβοντας κρυφά τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Ήταν το κλίμα που κινδύνεψε να χαλάσει, καθώς –λίγοι ευτυχώς- , από τον πόνο και την στεναχώρια τους και χωρίς να το θέλουν, τα …έχωναν κατά δικαίων και αδίκων.

Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης κατάφερε να αντέξει. Όπως έγραψα και στο προχθεσινό μου άρθρο, ακόμα και χωρίς τους έξι βαθμούς, δεν κατάφεραν να τον σταματήσουν. Ήταν στα χέρια του και μόνο η είσοδος στα πλέι οφ.

Έχει άλλη γλύκα, όμως, κακά τα ψέματα να αποτυπώνεται στη βαθμολογία, αυτό που αξίζει μια ομάδα με βάση τη προσπάθεια της στον αγωνιστικό χώρο. Αυτός ο Άρης, με όλα τα λάθη που έκανε και τις αδικαιολόγητες απώλειες βαθμών, ήταν καλύτερη ομάδα και άξιζε να μπει στα πλέι οφ.

Το CAS αποφάσισε ότι δεν ισχύει η συγκεκριμένη άδικη τιμωρία των -6 βαθμών. Πάμε ξανά για να το καταλάβουν ορισμένοι. Η άδικη ποινή των -6 βαθμών δεν ισχύει, καθώς κατέπεσε με την απόφαση του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου.

Η οποία έκανε πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους και να βγάλουν τα κομπιουτεράκια, γιατί, πλέον, τα κουκιά δεν τους βγαίνουν. Είδαμε, βέβαια και «μαργαριτάρια» μετά την ανακοίνωση της απόφασης. «Σκάνδαλο» έγραφε ο ένας, λες και η Ουκρανή δικαστής της υπόθεσης ήταν γειτόνισσα του θείου του Καρυπίδη και μπορεί να την επηρεάσει.

«Σοκ» έγραψαν αλλού. Σοκ, δηλαδή, που ο Άρης έχει τους βαθμούς που κατέκτησε εντός των αγωνιστικών χώρων. Κάποιοι κακοπροαίρετοι, μάλιστα, λένε δεξιά και αριστερά, ότι τώρα ο Άρης θα δέχεται ακόμα μεγαλύτερο πόλεμο. Δεν γίνονται αυτά ρε παιδιά, μην είστε κακοπροαίρετοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ