Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Αβραάμ

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Αβραάμ

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε ανοικτά για την παραμονή των τριών στον Ολυμπιακό ανοίγοντας το θέμα των συμβολαίων τους. Πόσο πιθανό είναι να μείνουν και οι τρεις…

«Δεν είναι μόνο ο Ματιέ, αλλά και άλλοι ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικοί για εμάς παρά την ηλικία τους. Συνεισφέρουν πολύ. Μιλάμε για τον Ματιέ, για τον Γιουσέφ και τον Αβραάμ. Όλοι ξέρουν ότι τους θέλω για άλλη μια χρονιά ακόμα μαζί μας γιατί βοηθούν πολύ. Όλοι είναι ενήμεροι. Θα τους υπολόγιζα για άλλη μια χρονιά».

Κάπως έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς λίγο μετά το φινάλε του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης άνοιξε το θέμα των συμβολαίων των τριών άσων του Ολυμπιακού ξεκαθαρίζοντας πως θέλει να τους έχει μαζί του και την επόμενη σεζόν όπου η δουλειά όλων στο Ρέντη θα είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Το γιατί ο Μαρτίνς θέλει να παραμείνουν οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Παπαδόπουλος δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη ανάλυση. Η προσφορά τους είναι τεράστια, ακόμη και αν βρίσκονται στη «δύση» της καριέρας του κάνουν την διαφορά στο γήπεδο αλλά και στα αποδυτήρια.

Είναι γνωστή η φιλοσοφία του Μαρτίνς, θέλει να έχει παίκτες που ξέρουν την ομάδα και μπορούν να μεταδώσουν στους υπόλοιπους το συναίσθημα, τις ανάγκες ενός συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Όπως σωστά βεβαίως πρόσθεσε ο Πορτογάλος τεχνικός υπάρχουν συμβόλαια και διαπραγματεύσεις, κάτι που δεν είναι δικιά του δουλειά. Πόσο πιθανό είναι να βλέπουμε και την επόμενη χρονιά τους τρεις άσους με τα ερυθρόλευκα; Με τα δεδομένα που υπάρχουν πολύ πιθανό με την υπόθεση του Ελ Αραμπί να είναι αυτή την στιγμή η πιο δύσκολη.

Το θέμα το βεβαίως παραμένει ανοικτό, είναι ξεκάθαρο πως όλοι στον Ολυμπιακό τον θέλουν και ο ίδιος έχει εκφραστεί υπέρ της παραμονής του, απομένει όμως να βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ του. Διαπραγματεύσεις που για την ώρα δεν συνεχίζονται αλλά θεωρείται σίγουρο πως σύντομα θα ξαναγίνουν.

Όσο για τους Ματιέ και Αβραάμ τα δεδομένα είναι υπέρ της παραμονής τους και για την επόμενη χρονιά. Ο Βαλμπουενά είναι αλήθεια πως άκουσε με μεγάλη ικανοποίηση τα λόγια του Πέδρο Μαρτίνς και πως «ψήνεται» για τα καλά να παίξει μια ακόμη σεζόν με τα ερυθρόλευκα.

Ο Ματιέ που ήρθε με συμβόλαιο 1+1 και είναι πολύ πιθανό να πάει για την 4η σεζόν στην καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος που όχι απλά προσφέρει με την εμπειρία του σε όλους τους τομείς αλλά και αγωνιστικά έχει δείξει με πράξεις στο χορτάρι πως μπορεί να κάνει την διαφορά!
Ο Αβραάμ από την άλλη όσες φορές επιστρατεύθηκε από τον Μαρτίνς ήταν άψογος αγωνιστικά και είναι δεδομένο πως όσο και ο ίδιος νοιώθει καλά με το κορμί του θα συνεχίζει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ