Ο Ολυμπιακός part 3 με τον Άρη και το «σκούπισμα» στα play off

Ο Ολυμπιακός part 3 με τον Άρη και το «σκούπισμα» στα play off

Ο Μαρτίνς ετοιμάζει ξανά έναν Ολυμπιακό με πολλές αλλαγές ενώ έχει ήδη θέσει τον στόχο για τα play off.

Μέσα σε λίγες μέρες, από το ματς με τον ΟΦΗ την Κυριακή στο Καραισκάκη έως αυτό με τον Αστέρα την Τετάρτη ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσίασε δύο διαφορετικές ομάδες στη σύνθεσή τους χρησιμοποιώντας 20 ποδοσφαιριστές. Το αποτέλεσμα ίδιο, καθώς εκτός από το «τρίποντο» που ήρθε εύκολα ο Ολυμπιακός προσέφερε θέαμα δείχνοντας πως μπαίνει δυναμικά στο φινάλε του πρωταθλήματος με στόχο να το «καθαρίσει» και μαθηματικά όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Το ματς στο Βικελίδης που κλείνει την κανονική περίοδο αποτελεί για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του μια ακόμη δοκιμασία στην οποία ο Πορτογάλος τεχνικός θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Όπως πορεύεται εδώ και αρκετό καιρό έτσι και απέναντι στον Άρη θα «φρεσκάρει» την ομάδα ξέχωρα από κάποιες αναγκαστικές αλλαγές που πρέπει να κάνει ειδικά στην άμυνα του.

Οι Παπασταθόπουλος και Ρέαμπτσιουκ είναι τιμωρημένοι ενώ οι ενοχλήσεις που νοιώθει ο Μανωλάς (και τον ανάγκασαν να γίνει αλλαγή με τον Αστέρα) λογικά θα τον κρατήσουν εκτός με τον Μαρτίνς να ετοιμάζει τους Σισέ, Μπα και τον νεαρό Κίτσο για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο πιτσιρικάς έχει παίξει βασικός με Παναιτωλικό (στο κύπελλο) και ΟΦΗ και έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία. Στο Βικελίδης προφανώς ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος κάτι που θα αποτελέσει ένα ακόμη δυνατό τεστ για τον ίδιο.

Από εκεί και πέρα ο Μαρτίνς αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα και μεσοεπιιθετικά με τον Γκάρι να είναι φαβορί για το βασικό σχήμα όπως και τον Ελ Αραμπί για την κορυφή της επίθεσης. Οι τελευταίες δύο προπονήσεις πιθανό να δείξουν πράγματα για τα πλάνα του Μαρτίνς που πάντως περιμένει την ίδια καλή εικόνα από την ομάδα του και βεβαίως την νίκη που θα επιτρέψει στον Ολυμπιακό να μπει στα play off με το +15 (τουλάχιστον) από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Εκεί όπου ο στόχος όλων είναι ξεκάθαρος. Το «σκούπισμα» όσο το δυνατόν γρηγορότερα θέλουν άπαντες στο Ρέντη ώστε να μπορέσουν να πανηγυρίσουν μαθηματικά τον τίτλο και να επικεντρωθούν στη συνέχεια σε άλλες βασικές προτεραιότητες του συλλόγου, είτε το κύπελλο είτε την προετοιμασία για τη νέα δύσκολη σεζόν, είτε και τα δύο μαζί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ