Νικολάου: «Δεν άφησε την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης, δυστυχώς είναι μόνος του» (vid)

Νικολάου: «Δεν άφησε την ΑΕΚ ο Μελισσανίδης, δυστυχώς είναι μόνος του» (vid)

Ο Λάκης Νικολάου μίλησε για την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ, αλλά και για τον Δημήτρη Μελισσανίδη που όπως τόνισε είναι... μόνος του.

Για την κακή πορεία που πραγματοποιεί (και) φέτος η ΑΕΚ μίλησε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ3 ο Λάκης Νικολάου. O επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Ένωσης στάθηκε και στην κριτική που δέχεται ο Δημήτρης Μελισσανίδης τονίζοντας πως ο διοικητικός ηγέτης των «κιτρινόμαυρων» δεν έχει αφήσει την ομάδα, αλλά είναι μόνος του.

«Δώσαμε μεγάλη σημασία στην ανέγερση του γηπέδου, καθώς θα λύσει πολλά προβλήματα και αγωνιστικά. Θεωρώ ότι δεν άφησε την ομάδα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, απλώς ήταν πολλά πράγματα που έπρεπε να κάνει ταυτόχρονα. Σίγουρα ήθελε κάποια βοήθεια, δυστυχώς είναι μόνος του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ.

Επίσης, μετέφερε τον προβληματισμό που υπάρχει στις τάξεις του Δικεφάλου, βάσει του οποίου οι παίκτες του κλαμπ είναι καλοί, χωρίς όμως να αποδίδουν τα αναμενόμενα, ενώ για τον Αργύρη Γιαννίκη σχολίασε ότι «δεν του έκατσε τίποτα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ