Απόλλων Σμύρνης: Αποδυναμωμένος κόντρα στον ΟΦΗ

Απόλλων Σμύρνης: Αποδυναμωμένος κόντρα στον ΟΦΗ

Ο Απόλλων Σμύρνης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς κόντρα στον ΟΦΗ και θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο έχοντας αρκετές και σημαντικές απουσίες.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει αύριο δύσκολη αποστολή εκτός έδρας στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ για την 26η αγωνιστική της Superleague (6/3 19:00), όμως δεν βρίσκεται στην κατάσταση που θα επιθυμούσε, καθώς θα στερηθεί πολλούς σημαντικούς παίκτες.

Ο ουραγός της βαθμολογίας θα παραταχθεί χωρίς τους Βιτλή, Κάστρο, Φατιόν και Ντομίνγκες που είναι τιμωρημένοι, ενώ εκτός για διάφορους λόγους έμειναν και οι Μαρτίνες, Γιακιμόφσκι και Φερνάντες. Στα θετικα για τον Μπάμπη Τεννέ επιστρέφουν οι Ρόγκνε Ράιλι και Σίγκνεβιτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου για την αποστολή:

«Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα της 26ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League Interwetten με αντίπαλο τον ΟΦΗ (Κυριακή, 6/3/2022, 19:00).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Σορκάν, Ντεντάκη, Λισγάρα, Άλβες, Τουτουαρίμα, Ραΐλι, Μπαξεβανίδη, Ρόγκνε, Κραγιόπουλο, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Σίνιεβιτς, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδη.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ