Άρης: Αυτή είναι η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Άρης: Αυτή είναι η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

Ο Χερμάν Μπούγος ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για τον αυριανό (6/3) αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης και δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπερτόλιο, Σούνγκρεν και Γκαρσία, ενώ επέστρεψαν οι Μάνος και Εμπακατά.

Ο Χερμάν Μπούργος ανακοίνωσε μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης την αποστολή, ενόψει του αυριανού (6/3) αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Σ΄ αυτή δεν συμπεριλαμβάνονται ο τραυματίας Μπερτόλιο, ο τιμωρημένος Σούντγκρεν, καθώς και ο Γκαρσία που ταξίδεψε στην Αργεντινή, καθώς ο πατέρας του «έφυγε» από τη ζωή. Νέα πρόσωπα οι Μάνος και Εμπακατά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (06/03), στο πλαίσιο της 26ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten (τελευταία της κανονικής διάρκειας) της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Lucas Sasha, Kamara, Iturbe, Brabec, Fabiano Leismann, Sakic, Mancini, Ndiaye, Matilla, Benalouane, Ganea, Luis Palma, Lumor Agbenyenu, Hajrovic, Doukoure, M’Bakata, Cristian Lopez, Μάνος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ