Το πλάνο Μαρτίνς για το «διπλό» στο Βικελίδης

Το πλάνο Μαρτίνς για το «διπλό» στο Βικελίδης

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης και ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει πλάνο νίκης με Κίτσο και Καρβάλιο κόντρα στους κιτρινόμαυρους

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:00) για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Superleague. Οι ερυθρόλευκοι παίζουν ένα ματς που μόνο αδιάφορο δεν είναι, με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει το τρίποντο για να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τους διώκτες του, αλλά και για να παραμείνει αήττητος ο Ολυμπιακός.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθαρίζει πως δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, παρότι ο Ολυμπιακός είναι στο +15 από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, για αυτό και «καίγεται» για το διπλό στο Βικελίδης. Ο Μαρτίνς δεν έχει καταλήξει ακόμη όσον αφορά την ενδεκάδα του ματς με τον Άρη, αν και είναι δεδομένο ότι θα παίξει με 4-2-3-1.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τον σχηματισμό, ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να προβεί σε μερικές αλλαγές μιας λόγω τιμωρίας και τραυματισμών. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βατσλίκ, ενώ στην άμυνα θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές από τον Πέδρο Μαρτίνς αφού έχει εκτός τον Σωκράτη και τον Ρέαμπτσιουκ που είναι τραυματίες. Έτσι στην άμυνα αναμένεται να επιστρέψει ο Λαλά στο δεξί άκρο με τους Μπα, Σισέ στόπερ και τον Κίτσο αριστερό μπακ.

Όσον αφορά στη μεσαία γραμμή ο Εμβιλά θα είναι ο ένας, παρότι έχει πολλά συνεχόμενα και απαιτητικά παιχνίδια. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δίπλα του θα είναι ο Μπουχαλάκης, αν και διεκδικεί θέση και ο Φαντιγκά, ενώ σε πιο ελεύθερο ρόλο θα αγωνίζεται ο Καρβάλιο. Στην επίθεση μοιάζει δεδομένο ότι θα παίξει ο Ελ Αραμπί στην κορυφή, ενώ φαβορί για τα άκρα είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Γιώργος Μασούρας, με τον Μαρτίνς να φαίνεται πως τους προτιμά από τον Ονιεκούρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ