Ο Ελ Αραμπί έσπασε τρομερό αρνητικό σερί – Πέταξε τη σκόνη της γκαντεμιάς (Vid)

Ο Ελ Αραμπί έσπασε τρομερό αρνητικό σερί – Πέταξε τη σκόνη της γκαντεμιάς (Vid)

Η ατυχία του Γιουσέφ Ελ Αραμπί τελείωσε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Είχε να σκοράρει 77 ημέρες στο πρωτάθλημα και 46 συνολικά!

Είναι ένας από τους κορυφαίους σέντερ φορ στην ιστορία του Ολυμπιακού και συνολικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τα 71 γκολ και οι 18 ασίστ σε 139 παιχνίδια με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων, είναι η επιβεβαίωση της τρομακτικής επιρροής του στις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε καν ότι η περιγραφή αφορά στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο σπουδαίος αυτός επιθετικός, που έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι σε όλους τους αντιπάλους που έχει βρει απέναντί του στην Ελλάδα. Που έχει πετύχει γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ακόμη και σε καταστάσεις ακραία πιεστικές. Αυτός ο ποδοσφαιριστής είχε 77 ημερολογιακές ημέρες να πετύχει γκολ στο πρωτάθλημα!

Ο Ελ Αραμπί, όλο αυτό το διάστημα είδε συνολικά 5 γκολ δικά του να ακυρώνονται από το VAR, αλλά στο Κλεάνθης Βικελίδης αυτό δεν συνέβη. Στο 13’ ο Μαροκινός εφόρμησε στην περιοχή του Αρη, ο Γκάρι Ροντρίγκες έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Κουέστα προσπάθησε να διώξει την μπάλα προς το πλάι, αλλά ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού πρόλαβε την μπάλα και με κεφαλιά, την έστειλε στα δίχτυα του Αρη για το 0-1.

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Ελ Αραμπί μετά από 77 ημέρες στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα, είχε να «ματώσει» τα δίχτυα από τις 19 Δεκεμβρίου 2021 και το παιχνίδι Ολυμπιακός-Λαμία 1-0, όταν πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 22ο λεπτό.

Εάν λάβουμε υπόψη όλες τις διοργανώσεις, ο Ελ Αραμπί είχε να σκοράρει συνολικά 46 ημέρες με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς είχε πετύχει γκολ στην εκτός έδρας ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναιτωλικό, στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου (19 Ιανουαρίου 2022, γκολ στο 13).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το διάστημα των 77 ημερών είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σερί ανομβρίας που έχει περάσει ο Ελ Αραμπί σε ολόκληρη την καριέρα του. Το μεγαλύτερο ήταν… 167 ημέρες! Και έγινε τη σεζόν 2012-13. Ο Ελ Αραμπί, ως παίκτης της Γρανάδα, σκόραρε στις 4 Νοεμβρίου 2012 στο Γρανάδα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 1-2 και επέστρεψε στα γκολ 167 ημέρες μετά, στις 20 Απριλίου 2013 στο Γρανάδα Βαγιαδολίδ 1-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ