Με αυτή την 11άδα παίζει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αρη – Βασικός πάλι ο Κίτσος

Με αυτή την 11άδα παίζει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Αρη – Βασικός πάλι ο Κίτσος

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αλλάζει το 4-2-3-1 στο παιχνίδι με τον Αρη και ο Ολυμπιακός πάει με φουλ επίθεση και Καρβάλιο, Κίτσο στο Βικελίδης.

Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν τη νίκη κόντρα στον Αρη και ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται και να παίζουν το ποδόσφαιρο που μπορούν και έχουν δείξει το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα το 5-1 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Βεβαίως, ο Ολυμπιακός πήγε στη Θεσσαλονίκη με πολλές απουσίες, κάτι που δίνει την ευκαιρία στον Πορτογάλο τεχνικό να κάνει αλλαγές, αλλά και να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές που έχουν ξεπεταχτεί το τελευταίο διάστημα και αναμένεται να έχουν σημαντικό ρόλο στην επόμενη ημέρα του συλλόγου. Παίκτες όπως ο Ζοάο Καρβάλιο, αλλά και ο Φώτης Κίτσος. Οι οποίοι ξεκινούν βασικοί στο Βικελίδης.

Με τον Μαρτίνς να έχει αποφασίσει, πλεόν, ότι δεν θα αλλάξει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το 4-2-3-1, με το οποίο ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις καλύτερες εμφανίσεις του φέτος. Και να δείχνει ότι και κόντρα στον Αρη, θέλει να παίξει ανοιχτά, επιθετικά και για ακόμη μία νίκη.

Αναλυτικά η 11άδα που θα ξεκινήσει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός αποτελείται από τους εξής παίκτες: Βατσλίκ, Λαλά, Σισέ, Μπα, Κίτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ