Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0:  «Αυτοκτονία» και… πλέι άουτ

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: «Αυτοκτονία» και… πλέι άουτ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να νικήσει τον αδιάφορο Βόλο στο Πανθεσσαλικό και έμεινε εκτός πλέι οφ. Μόνη ελπίδα η... Εφέσεων.

Σε ένα ματς που τα είχε όλα εκτός από το… γκολ Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα έμειναν στο μηδέν, ένα αποτέλεσμα που αφήνει εκτός εξάδας τους Γιαννιώτες. Έτσι το σύνολο του Ηρακλή Μεταξά περιμένει  πλέον την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ για το «-5».

Χορταστικό ματς, με καταιγιστικό ρυθμό, ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά και δοκάρι για τον ΠΑΣ με «δράστη» τον Σναίντερ. Αρκετά καλό ματς και για τον… αδιάφορο Βόλο ο οποίος είχε και αυτός με την σειρά τις δικές του ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο.

Στην 7η θέση με 35 βαθμούς ο ΠΑΣ, στην 10η ο Βόλος με 30, με τους δύο «μονομάχους» να ανανεώνουν το ραντεβού τους για τα πλεί άουτ.

Πρώτη απειλή με Μπαριέντος 

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα στη αναμέτρηση έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Ηρακλή Μεταξά έβγαζαν μια νευρικότητα στις κινήσεις του δεδομένης και της σημασίας του παιχνιδιού.  

Την κυριαρχία του ο Βόλος παραλίγο να την μετουσιώσει σε γκολ όταν στο 13 ο Μπαρτόλο έκανε την σέντρα με στόχο τον Μπαριέντος, ο οποίος έκανε την κεφαλιά εξ επαφής, με τον Λοντίγκιν κράτησε το μηδέν με μια εξαιρετική επέμβαση.  

Απάντηση με τον Γκαρντάφσκι  

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν σιγά σιγά από τα καρέ τους, παίρνοντας την κατοχή της μπάλας και προσπαθώντας να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα του Βόλου. Πρώτη τελική για τους Γιαννιώτες καταγράφηκε στο 23’ με τον Σάλιακα να κάνει το γύρισμα τον Γκαρντάφσκι να πιάνει το σουτ με την μπάλα να περνά λίγο έξω από το δοκάρι του Κλείμαν.

Μια ανάσα από το γκολ με Σναίντερ και Ντομίνγκεθ  

Ο ΠΑΣ ανέβασε και άλλο την απόδοση του στη συνέχεια, όντας καλύτερος στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, εκεί όπου θα μπορούσε να είχε πάρει προβάδισμα σε δύο περιπτώσεις. 

Αρχικά στο 32’ ο Σναίντερ βγήκε φάτσα με τον Κλέιμαν, ωστόσο το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δοκάρι, με τον τερματοφύλακα του Βόλου να έχει κάνει επαφή με την μπάλα. Δέκα λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Ντομίνγκεθ να απειλήσει ωστόσο η κεφαλιά του μετά από κόρνερ του Σάλιακα πέρα ξυστά από το δεξί δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων. 

Πρώτη φάση στην επανάληψη με Φαν Βεερτ  

Στην επανάληψη ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο καταιγιστικός όπως στο πρώτο μέρος, με τον Βόλο να είναι η ομάδα που απείλησε πρώτη με την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα ο Ορός έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά με τον Φαν Βεερτ να αστοχεί από κοντά με το κεφάλι.  

Κοντά στο γκολ με τον Περέα  

Στο 76’ ο ΠΑΣ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, και να είναι αυτός που θα πάρει το εισιτήριο για την τελική εξάδα. Ο Περέα έβγαλε στην αντεπίθεση την ομάδα με εξαιρετική κούρσα μπήκε στην περιοχή επιχείρησε το σουτ, ωστόσο ο Κλέιμαν έδιωξε σωτήρια με το σώμα σε κόρνερ στην τελευταία σημαντική φάση του αγώνα. 

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Γκιουλέν, Ρινέρ, Μπαρτόλο, Άλχο,Όρος (72΄ Νίνης), Ρεγκατέν, Φερνάντες (82′ Πουρίτα), Τσοκάνης, Μπαριέντος (72′ Κορέα), Φαν Βέερτ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Παντελάκης, Κάργας, Λιάσος (72΄ Μπρένερ), Στάνκο (58′ Καραχάλιος), Γκαρντάφσκι, Σνάιντερ (85′ Mίνα), Ντομίνγκεθ, Περέα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ