Έγραψε ιστορία ο Άρης – Όλα τα ρεκόρ που έσπασε

Έγραψε ιστορία ο Άρης – Όλα τα ρεκόρ που έσπασε

Μία σειρά από ρεκόρ κατάφερε να «σπάσει» με τη νίκη του απέναντι στον Ολυμπιακό ο Άρης.

Σε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη έφτασε απέναντι στον Ολυμπιακό ο Άρης, στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0, η ομάδα του Χερμάν Μπούργος έκανε την ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να φτάσει στην τρίτη συνεχόμενη της νίκη στο πρωτάθλημα, με τον Αργετινό τεχνικό στον πάγκο της.

Μία νίκη η οποία «σπάει» παράλληλα και μια σειρά από ρεκόρ για τους «κίτρινους». Αρχικά, αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Άρη απέναντι στον Ολυμπιακό μετά από 24 παιχνίδια (με απολογισμό 6 ισοπαλίες και 18 ήττες).

Το πιο αξιοσημείωτο ωστόσο, είναι πως ο Άρης μπόρεσε να νικήσει από τουλάχιστον μια φορά μέσα στην ίδια σεζόν την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Τελαυταία φορά που οι «κίτρινοι» είχαν κάνει κάτι αντίστοιχο, ήταν τη σεζόν 1978/79, όταν με τον Αποστόλ Τσατσέφσκι είχε 17 νίκες σε 17 εντός έδρας παιχνίδια.

Παράλληλα, αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Άρη με ανατροπή στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς καμία άλλη φορά δεν είχε καταφέρει να επιστρέψει και να πάρει το «τρίποντο» ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ. Μάλιστα, η τελευταία φορά που ο Άρης έκανε ανατροπή και νίκησε απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν το καλοκαίρι του 1983, όταν οι «κίτρινοι» είχαν επικρατήσει με 3-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ