Παναθηναϊκός: Λίρα εκατό ο Παλάσιος – Πρώτη φορά «διψήφιος»!

Παναθηναϊκός: Λίρα εκατό ο Παλάσιος – Πρώτη φορά «διψήφιος»!

Ο Σεμπαστιάν Παλάσιος σκόραρε και τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι και για πρώτη φορά στην καριέρα του έφτασε τα 10 γκολ σε μια σεζόν στο πρωτάθλημα.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σεμπαστιάν Παλάσιος, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου και έφυγε με το διπλό από το Περιστέρι, ολοκληρώνοντας με νίκη την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Ο Αργεντινός ήταν απολαυστικός και αποδείχθηκε και πάλι πως άξιζε τα χρήματα που δαπάνησε το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός. Ήταν αυτός που έκρινε την αναμέτρηση στο Περιστέρι, βγάζοντας και πάλι… ασπροπρόσωπο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μάλιστα, με τα δύο του γκολ στο Περιστέρι, ο 30χρονος έφτασε τα 10 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και κατάφερε να σημειώσει προσωπικό ρεκόρ. Ποτέ ξανά στο παρελθόν δεν είχε φτάσει σε τέτοιο αριθμό τερμάτων σε μία αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα, κάτι που ο Αργεντινός καταφέρνει για πρώτη φορά και το κάνει φορώντας τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Η καλύτερη του επίδοση μέχρι τη φετινή, ήταν με την Ταγέρες στην Αργεντινή το 2017, όταν είχε σημειώσει συνολικά 9 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ