Καρεμπέ: «Να εγκαινιάσει ο Ολυμπιακός το νέο Μπερναμπέου κόντρα στη Ρεάλ»

Καρεμπέ: «Να εγκαινιάσει ο Ολυμπιακός το νέο Μπερναμπέου κόντρα στη Ρεάλ»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε στην Ισπανία για τον Ολυμπιακό, τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και το νέο Μπερναμπέου.

Ο Κριστιάν Καρεμπέ παραχώρησε συνέντευξη στην Ισπανία και αναφέρθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης και το νέο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αλλά και στον Ολυμπιακό.

Ο αθλητικός διευθυντής των ερυθρόλευκων μίλησε για τη φετινή σεζόν στο λιμάνι και το πρωτάθλημα, ενώ τόνισε πως πέρα από τον τίτλο ο άλλος μεγάλος στόχος για τον Ολυμπιακό είναι να παίξει στο Champions League τη νέα σεζόν.

Ακόμα, ο Καρεμπέ υπογράμμισε πως ελπίζει να είναι ο Ολυμπιακός αυτός που θα εγκαινιάσει το νέο γήπεδο της βασίλισσας, ενώ σχολίασε τόσο τη ρεβάνς των μερένχες με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά και τα σενάρια γύρω από τη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Μαδρίτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρεμπέ στο Radio Marca:

«Κάνουμε τα πράγματα καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε για να γίνουμε πρωταθλητές, αλλά τώρα είμαστε πρώτοι. Ο άλλος στόχος είναι να παίξουμε στο Champions League. Θέλουμε να προκριθούμε, να αντιμετωπίσουμε τη Ρεάλ Μαδρίτης και να εγκαινιάσουμε το νέο Μπερναμπέου», είπε ο Γάλλος για τον Ολυμπιακό.

Για τον Εμπαπέ και το ενδιαφέρον της Ρεάλ: «Πάντα έλεγα ότι η Ρεάλ κερδίζει με ένα Γάλλο στην ομάδα. Ελπίζω ο Εμπαπέ να είναι η επόμενο μεταγραφή. Εάν δεν έχει γίνει ήδη. Είναι ένας πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής και αν δεν έχει ανανεώσει ακόμη με την Παρί είναι επειδή θα φύγει γι’ άλλη ομάδα. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα πέρα από τη Ρεάλ».

Για την κόντρα της Ρεάλ με την Παρί: «Είμαι ρεαλιστής, η Παρί είναι το φαβορί. Πρέπει να υπάρξει ανατροπή. Ο Αντσελότι ξέρει τι πρέπει να κάνει με την ομάδα του, δεν θα είναι όμως εύκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ