Παναθηναϊκός: Χάνει το ντέρμπι ο Βέλεθ

Παναθηναϊκός: Χάνει το ντέρμπι ο Βέλεθ

O Βέλεθ για μια ακόμη μέρα συνέχισε ατομική πρόγραμμα και δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΚ, ωστόσο ο Σένκεφελντ προπονήθηκε κανονικά και τίθεται στην διάθεση του Γιοβάνοβιτς.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει του ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ μπαίνει στην τελική ευθεία.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού σήμερα πραγματοποίησαν την προτελευταία προπόνηση τους πριν από το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει για μία ακόμα μέρα τον φραν βελεθ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα μιας και δεν έχουν υποχωρήσει οι ενοχλήσεις που έχει στον προσαγωγό. Έτσι σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα το πιο πιθανό είναι πως ο κεντρικός αμυντικός των πράσινων δεν θα προλάβει το ματς της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Από την άλλη πλευρά ευχάριστα είναι τα νέα για τον σέρβο τεχνικό καθώς επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις σήμερα ο Μπαρτ Σένκεφελντ και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της Κυριακής. Έτσι είναι πολύ πιθανό ο Σένκεφελντ να βρεθεί στην βασική ενδεκάδα και μαζί με τον Σάρλια να αποτελέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο της ομάδας.

Ακόμα στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν τεθεί κανονικά τόσο ο Λουκάς Βιγιαφάνιες, αλλά και ο Ζοζέ Μαουρίσιο, που διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα, ενώ η μοναδική απουσία του Παναθηναϊκού θα είναι ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ