ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Live Streaming

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ LiveStreaming:

Ο ΠΑΟΚ ερχόταν από δύο σερί ισοπαλίες απέναντι σε Άρη και Ιωνικό για το πρωτάθλημα, όμως ολοκλήρωσε με νίκη την κανονική περίοδο, αφού επικράτησε με 2-0 στην έδρα της Λαμίας. Μεσοβδόμδα, έδωσε την πρώτη αναμέτρηση για τη φάση των 16 του ΓιουρόπαΚόνφερενς Λιγκ, με το σύνολο του Λουτσέσκουνα επικρατεί με 1-0 της Γάνδης, στην Τούμπα, χάρη σε γκολ του Κούρτιτς.Πλέον, ρίχνεται στη μάχη των πλέι οφ, με την απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό να είναι 12 βαθμοί.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα τερμάτισε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος στην κανονική διάρκεια και έτσι έλαβε το τελευταίο εισιτήριο τα πλέι οφ.Με ρεκόρ 11-7-8 ολοκλήρωσε μια καλή σεζόν και έτσι θα δώσει μάχη ακόμη και για την τριάδα στις 10 αγωνιστικές που ακολουθούν, αφού η απόστασή του από την 3η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι έξι βαθμοί. Πιο πρόσφατη η ισοπαλία με αντίπαλο τον Βόλο (0-0), με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ολοκληρώνει με αυτό τον τρόπο την κανονική διάρκεια της σεζόν. Δεν είναι σίγουρο αν ο κόουτς Μεταξάς θα βρεθεί στον πάγκο της ομάδας σε αυτό το παιχνίδι, αφού ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚκαι ΠΑΣ Γιάννινα είναι προγραμματισμένη για τις 21:30της Κυριακής.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Streaming | Λουτσέσκου: «Θα μπορούσαμε να νικήσουμε με μεγαλύτερο σκορ – Θα πάμε προετοιμασμένοι στο Βέλγιο»

Ο ΡαζβάνΛουτσέσκου μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Γάνδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί της Γάνδης: «Ένα παιχνίδι με πάρα πολύ ένταση, με πάρα πολύ μεγάλο πάθος, ένα ματς που αν είμασταν καλύτεροι στο δεύτερο τρίτο του γηπέδου, θα μπορούσαμε να το κερδίσουμε με πολύ μεγαλύτερο σκορ».

Για τις απουσίες στη ρεβάνς: «Αυτή είναι η κατάσταση που θα βιώσουμε, υπάρχουν ποδοσφαιριστές που είναι προετοιμασμένοι για να πάνε στον «πόλεμο».

 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ LiveStreaming | Κούρτιτς: «Αυτό σκεφτόμουν στο φάουλ – Ηλίθια η αντίδρασή μου»

Ο ΓιάσμινΚούρτιτς μίλησε για το γκολ που σημείωσε στο ματς με τη Γάνδη, αλλά και για την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το 5ο του γκολ με φάουλ: «Είχα στο μυαλό μου να σουτάρω στην πλευρά του τερματοφύλακα γιατί είδα μεγάλο κενό. Η Γάνδη είχε ψηλούς παίκτες στο τοίχος, οπότε θα ήταν δύσκολο να περάσει από πάνω. Η μπάλα κόντραρε, μπήκε μέσα. Σημασία έχει ότι μπήκε. Θέλαμε να κερδίσουμε, τα καταφέραμε και ετοιμαζόμαστε τώρα για μία ακόμα μάχη».

Για το σκορ που πήρε ο ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνς: «Καλύτερη απόδειξη είναι το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ εδώ στην έδρα μας που αν και είχαμε χάσει με 1-0 πετύχαμε δύο γρήγορα γκολ. Είναι ρευστό σκορ, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μία μεγάλη μάχη. Ποτέ στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν είναι εύκολο. Θα τα δώσουμε όλα».

Για την απουσία του: «Ήταν μία ηλίθια αντίδρασή μου. Είδα πως ο αντίπαλος πήγε να παίξει γρήγορα το παιχνίδι, πήρα την μπάλα και την πέταξα έξω. Έχω την αίσθηση πως ο διαιτητής όμως περίμενε το δικό μου μικρό λάθος για να μου βγάλει κάρτα. Συμβαίνουν αυτά, προχωράμε».

 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

 * Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ