Κάστρο-Μόντες: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν περισσότερη θέληση»

Κάστρο-Μόντες: «Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν περισσότερη θέληση»

Ο αμυντικός της Γάνδης μίλησε για την ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-0), αλλά και για τη ρεβάνς των δύο ομάδων, που θα γίνει στο Βέλγιο την επόμενη εβδομάδα.

Στο πάθος και τη θέληση που έδειξαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στάθηκε ο αμυντικός της Γάνδης, Αλέσιο Κάστρο-Μόντες, σχολιάζοντας την ήττα της βέλγικης ομάδας στην Τούμπα με 1-0.

Ο 24χρονος αμυντικός της Γάνδης στις δηλώσεις που έκανε για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για τους «16» του Europa Conference League, τόνισε ότι οι Ασπρόμαυροι είχαν περισσότερη θέληση, ενώ ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν ήταν δημιουργικοί και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ουσιαστικά προβλήματα στον Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε περισσότερη κατοχή της μπάλας. Είχα την αίσθηση ότι ελέγχαμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες και μας απείλησε περισσότερο. Εμείς δεν ήμασταν δημιουργικοί. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ ήρθαν από τα αποδυτήρια με περισσότερη θέληση. Δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε στο κράτημα της μπάλας, θα πρέπει να το διορθώσουμε αυτό στη ρεβάνς».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ