Άρης: Αυτά ισχύουν με Μπεναλουάν ενόψει Ολυμπιακού

Άρης: Αυτά ισχύουν με Μπεναλουάν ενόψει Ολυμπιακού

Ο Γαλλοτυνήσιος αμυντικός πολύ δύσκολα θα προλάβει το αυριανό (13/3) εκτός έδρας παιχνίδι για τη πρεμιέρα των πλέι οφ, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Εξαιρετικά αμφίβολη θα πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή του Γιόχαν Μπεναλουάν στην αποστολή του εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Γαλλοτυνήσιος αμυντικός δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση λόγω εμπύρετης ίωσης και αν απουσιάσει -όπως αναμένεται- και από τη σημερινή, τότε θα τεθεί νοκ άουτ. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Δεληζήσης, εκτός και να τελικά επιλεγεί ο νεαρός Ασλανίδης.

Ο Χερμάν Μπούργος θα ανακοινώσει μετά το τέλος του προγράμματος εκγύμνασης την αποστολή, η οποία στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπορεί, επίσης, να υπολογίζει τον Μανσίνι, που υπέστη κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του ποδιού του και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει την αναμέτρηση (20/3) της δεύτερης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ακόμα, εκτός αποστολής θα μείνει και ο Γκαρσία, που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη, μετά το ταξίδι που έκανε στην Αργεντινή, για να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ