Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για το πρώτο τρίποντο στα πλέι οφ

Ολυμπιακός: Πανέτοιμος για το πρώτο τρίποντο στα πλέι οφ

Οι εκλεκτοί του Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι με τον Αρη - Ποιοι έμειναν εκτός αποστολής από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αρη (13/3, 19:00) για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Οι Ερυθρόλευκοι το βράδυ του Σαββάτου προπονήθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και στη συνέχεια ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς. Σε αυτή δεν βρίσκονται οι Χένρι Ονιεκούρου, Πιερ Κούντε και Φώτης Κίτσος, ενώ εκτός αποστολής για μια ακόμα φορά έμεινε ο Κώστας Φορτούνης.

Η αποστολή των πρωταθλητών απαρτίζεται από 22 ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα από τους: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Λαλά, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο, Μανωλά, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βρουσάι, Φαντιγκά, Βαλμπουενά, Μασούρα, Λόπες, Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

Οι Πειραιώτες απέναντι στους Κιτρινόμαυρους θέλουν να πάρουν τη νίκη, για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα πλέι οφ  της Super League και να κάνουν ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Του 3ου σερί και συνολικά 47ου στην ιστορία τους.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη το απόγευμα του Σαββάτου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής των Playoffs της Super League – Interwetten με τον Άρη (Κυριακή 13/3, 19:00 Novasports Prime). Αμέσως μετά ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Λαλά, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βρουσάι, Φαντιγκά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Λόπες, Ροντρίγκες, Καρβάλιο, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ