Ελ Αραμπί: «Στόχος να βγω ξανά πρώτος σκόρερ»

Ελ Αραμπί: «Στόχος να βγω ξανά πρώτος σκόρερ»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε για την μάχη του πρώτου σκόρερ και τόνισε ότι έχει δεθεί με τον Ολυμπιακό και νιώθει κομμάτι της ιστορίας των Πειραιωτών.

Αποφασισμένος να παλέψει για να αναδειχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρόνια πρώτος σκόρερ στη Super League δήλωσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ο Μαροκινός επιθετικός του Ολυμπιακού μπορεί να έχει πετύχει 10 γκολ και να είναι στο -5 από την κορυφή της σχετικής λίστας, στην οποία βρίσκεται ο Γιάσμιν Κούρτιτς, αλλά τόνισε ότι απομένουν πολλά παιχνίδια και θα τα δώσει όλα για να πετύχει τον στόχο του.

Παράλληλα, ο έμπειρος στράικερ τόνισε ότι έχει δεθεί με τον Ολυμπιακό και νιώθει πλέον μέρος της «ερυθρόλευκης» ιστορίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Υποδεχόμαστε τον Άρη από τον οποίο χάσαμε την τελευταία αγωνιστική κι ήταν μια ήττα την οποία κανείς μας δεν ήθελε και μας απογοήτευσε. Τώρα, όμως, είναι διαφορετικά, θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε γιατί μπορεί να είμαστε πρώτοι αλλά υπάρχουν πολλά ματς ακόμα. Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ένας τελικός ώστε να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Όσο για τον ίδιο και το γκολ στο «Βικελίδης» που ήρθε μετά από ένα μεγάλο διάστημα «σιγής» στο σκοράρισμα: «Ναι το περίμενα, ανυπομονούσα να βάλω ξανά κάποιο τέρμα και είναι κάτι που θα συνεχιστεί. Υπάρχουν πολλά ματς μπροστά, έχω στόχο να είναι ξανά πρώτος σκόρερ και ελπίζω να τα καταφέρω».

Για τις ασίστ που δίνει το τελευταίο διάστημα: «Είναι κάτι που φυσικά με ικανοποιεί, όταν δεν μπορώ να σκοράρω εγώ πρέπει να βοηθάω τους συμπαίκτες μου να το κάνουν γιατί έτσι βοηθάω την ομάδα μου».

Ο Ελ Αραμπί τίμησε με ένα κολάζ από μεγάλες προσωπικότητες του Ολυμπιακού στο λογαριασμό του στο Instagram τα γενέθλια του συλλόγου και δήλωσε: «Το έκανα γιατί νιώθω κι εγώ μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού, είμαι τρία χρόνια στην ομάδα και θεωρώ σημαντικό στα 97 χρόνια του συλλόγου να θυμόμαστε κάποιους μεγάλους άσους του».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ