«Καρφιά» Αραούχο: «Απόψε ήμασταν ένα σύνολο, μια ομάδα»

«Καρφιά» Αραούχο: «Απόψε ήμασταν ένα σύνολο, μια ομάδα»

Ο Σέρχιο Αραούχο άφησε αιχμές για την αποψινή εμφάνιση της ΑΕΚ στη Λεωφόρο.

Η ΑΕΚ έφυγε με το βαθμό (1-1) από τη Λεωφόρο και είναι η μεγάλη κερδισμένη της βραδιάς μετά και την ήττα του Άρη στο Φάληρο.

Μετά το τέλος του ματς, ο Σέρχιο Αραούχο έριξε τα… καρφιά του για την εμφάνιση της ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η εικόνα της ΑΕΚ σε σχέση με το ντέρμπι της 27ης Φεβρουαρίου (3-0), ήταν η μέρα με τη νύχτα, με τον Τσίνο να αφήνει αιχμές .Όπως τόνισε ο Αργεντινός επιθετικός, οι «κιτρινόμαυροι» ήξεραν τι να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο, παίζοντας σαν σύνολο.

«Όταν είδα να δεχόμαστε γκολ στα 3,5 λεπτά σκέφτηκα ότι δεν έπρεπε να γίνει ξανά ό,τι είχε γίνει στο προηγούμενο παιχνίδι. Οτι η ΑΕΚ θα βγάλει αντίδραση και έστω δεν θα χάσουμε. Και αυτό κάναμε. Απόψε ήμασταν ένα σύνολο. Μία ομάδα. Εχω την αίσθηση ότι κάνουμε και δείχνουμε κάτι διαφορετικό. Είναι ότι είμαστε περισσότερο σύνολο. Σε άλλα ματς δεχόμασταν γκολ και χάναμε το μυαλό μας. Ο καθένας ήξερε τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε ευκαιρίες, δεν τα καταφέραμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του στην κάμερα της Cosmote Tv.

Για την κίνησή του να δώσει τη φανέλα του σε έναν οπαδό του Παναθηναϊκού, δήλωσε:

«Αισθάνομαι ότι εκτός από ποδοσφαιριστές είμαστε και άνθρωποι. Ηταν ένας πιτσιρικάς που του έδωσα τη φανέλα της προθέρμανσης. Στο ημίχρονο τον θυμήθηκα και πήγα και του έδωσα τη φανέλα μου. Είμαστε άνθρωποι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ