Σάστρε: «Ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει αν θα μείνω»

Σάστρε: «Ο ΠΑΟΚ θα αποφασίσει αν θα μείνω»

Ο Ζοάν Σάστρε αναφέρθηκε στο μέλλον του μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του ΠΑΣ και... έριξε το μπαλάκι στους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ, αλλά και για το ενδεχόμενο παραμονής του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Ζοάν Σάστρε. Ο Ισπανός άσος τόνισε πως ο Δικέφλος έχει οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του και ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα είναι εκείνοι που θα αποφασίσουν για την παραμονή του ή όχι.

Όσα είπε ο Σάστρε:

Για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα: «Το περιμέναμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε τις δυσκολίες του αγώνα, ξέραμε ότι θα έπρεπε να είμαστε αποφασιστικοί, όπως κάναμε μέχρι το τελευταίο λεπτό που πετύχαμε το γκολ και είμαστε χαρούμενοι που μας έδωσε τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι δεν συμμετέχει στην ευρωπαϊκή λίστα του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ένας νέος παίκτης θέλει να παίζει στην Ευρώπη, έφτασα όμως αργά δυστυχώς και είναι λογικό να μην έχω δικαίωμα να συμμετάσχω σε αυτά τα παιχνίδια, όμως είμαι χαρούμενος που παίζω στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και μπορώ και εγώ με την σειρά μου να βοηθάω την ομάδα».

Για τη μέχρι τώρα παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «H ομάδα έχει μια οψιόν οπότε αυτή θα αποφασίσει αν θα με αγοράσει, θέλω να εξελιχθώ μέσω του ΠΑΟΚ, είμαι καλά στην ομάδα, στην πόλη είναι όλα πολύ καλά, αλλά έχουμε μπροστά μας πολύ δύσκολα ματς και θα δούμε μετά τι θα γίνει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ